sibersuclu1
profili

  • selçuk bayraktar'ın 28 şubat tweet'i

    sözlükte sözüm ona "muhalifler" tarafından bile sempati duyulan, süper zeka selçuk bayraktar'ın yeni akit gazetesi köşe yazarı ayarındaki tivitidir. iha, siha, savunma sanayii cart curt diye kafayı bozmuş ve aslında çoğunluğu akp'li değil de ulusalcı olan, "yapılan doğru işleri de takdir ediyoruz" gibi kendisinde garip bir objektiflik takıntısı olan "normie" muhalifler bu adamı sevmeyen herkesi bir ay öncesine kadar vatan haini ilan ediyordu. hatta cumhurbaşkanı adayı olarak gören bile vardı. bunların bir kısmı aktroll olsa da bir kısmı aktrollerin propagandasına maruz kalıp beyni erimiş bazı sivri zekalı "ulusalcı" kardeşlerimiz idi...

    herhangi bir siyasal islamcıya saygı duyanın, onu en dar açıdan bile takdir etmeye yeltenen muhalifin aklından şüphe ederim. alın işte o çok beğendiğiniz selçuk bayraktar'ı kadir mısıroğlu'ndan veya cem küçük'ten ayıran tek şey mühendislik diplomasıymış. hadi şimdi o objektiflik takıntınızı, savunma sanayi propagandanızı götünüze monte edin koçlar.

    selçuk bayraktar ve abisine verilen teşviğin onda biri odtü'deki itü'deki herhangi bir mühendislik hocasına veya tusaş'taki herhangi bir mühendise verilse en az baykar kadar başarılı olmaz mıydı? onların tek farkı sermayelerinin + "nüfuzlu" bir kayınbabalarının olmaması. hepsi en az selçuk bayraktar kadar zeki ve eğitimlidir. 80 milyonluk ülkedeki tek iyi mühendis selçuk bayraktar mı?