maykininsara2
profili

  • insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders

    yeni bir ev, araba mı satın alacaksın? çeneni kapalı tut.
    tatile çıkacak, yeni bir şey yapmayı mı planlıyorsun? çeneni kapalı tut.
    seviyor, seviliyor, evlenecek ya da boşanacak mısın? çeneni kapalı tut.
    güzel giden şeylerin sırrı, kimseye bir şey söylememektir.
    insanlara fazla açılmayın

  • enkazdan çıkarılıp kaybolan genç kız

    arkadaşım ilayda kurtul. enkazdan çıkarıldığı ana ait fotoğraf var. kim çekti nasıl çekti bilmiyorum. tek bildiğim enkazdan çıkarıldığı. günlerdir aramadığım yer kalmadı. 184 ü defalarca aradım hiçbir listede adı yok. yaşıyor mu öldü mü onu bile bilmiyorum. yaşıyorsa nerede öldüyse nereye defnedildi.. allahım aklımı yitireceğim. ne olur yardımı dokunabilecek birileri destek olsun.

    görsel

    görsel

    görsel bu enkazdan çıkarılırken çekilen fotoğraf. ben anlam veremiyorum..

    edit: https://twitter.com/…tatus/1623400066927976449?s=20
    böyle bir video ulaştırdı bir yazar arkadaşım sağ olsun. bu tweette adıyamandan çıkarıldığı yazıyor, ama ben şehir yanlış yazılmış olabilir diye düşündüm. çünkü o kız arkadaşıma çok benziyor ya bu kadar yanılıyor olamam.

    edit: kuzeni ile yeniden iletişime geçtim. parmak izi vermişler hiçbir iz bulamamışlar. ayrıca müge anlıya ilettim, ekranda paylaşılırsa daha hızlı yardım bulabiliriz.

    edit: ailesinden yalnızca erkek kardeşinin yaşadığını, onun da gaziantepte bir hastaneye sevk edildiği bilgisine ulaştım uğraşlarım sonucunda. ancak sevk edildiği hastaneyi aralıksız aramama rağmen hastaneye ulaşamıyorum. dolayısıyla durumu hakkında bilgi alamıyorum. erkek kardeşine ulaşıp ondan dna örneği alınacak