jacksonx1
profili

  • yaşam belirtisine rağmen ölüme terk edilen öğrenci

    hatay antakya'da 6 şubat 2023 tarihinden itibaren enkaz altında kalan arkadaşım aycan doğruer'in, dün sabah (12 şubat 2023) apartmanda 4 gündür çalışan jeoloji mühendisi tarafından hotspot üzerinden sinyal verdiği belirlendi.

    ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisi ve ispanyolca'ya ilgi duyan birisi. sanal ortamlarda adını "ayca" olarak kullanıyor. ispanyolca çeviri de hotspot ismi "aycan'ın iphone'u" olarak çevriliyor.

    30 saattir gerek ailesi gerek arkadaşları defalarca afad, akut, siyasi parti temsilcilerine durumu ilettik. jeoloji mühendisi, afad'a detaylı ve özel olarak iletti. dün gece antakya'da görevli olan afad erzurum sorumlu müdürü, aycan'ın amcasını arayarak kırmızı alarm verildiğini, bu sabah 650 tonluk vinç, beton kesme kırma makinesi ile aycan'ı canlı kurtarmak için geleceklerini söyledi.

    defalarca afad'ı aradık, yedi sekiz kişi ayrı ayrı. ilgileneceğiz, ekip yolladık dediler, hiç kimse gelmedi. üstüne meşgul ediyorsunuz hattı dediler!

    hiç kimse yardım eli uzatmıyor. bu saatten sonra ne sonuç alırız bilmiyorum ama başına bir iş gelirse bu cinayettir! umursanmadık, ölüme terk edildik.

    ne olursunuz sesimizi duyun, belki hala şans vardır, desteklerinizi talep ediyorum. lütfen!

    adres: odabaşı mahallesi, uğur mumcu caddesi, bina no:19, mahmut karakaş apartmanı. hatay / antakya.

    mühendisin konuyla ilgili flood'u

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    edit: aycan doğruer yaşıyorsa ihmal öldürecek.
    ilgili tweet

    görsel

    edit: hatay'da şu an afad görevlisi tanıdığı olandan numara ya da destek talep ediyoruz. 112'yi arıyoruz. sahadan birine ulaşmanız daha sağlıklı diyor. lütfen destek!