anatoli dyatlov2
profili

  • hüseyin cimşit'in ifadeye çağırılması

    az önce emniyetten aranıp ifadeye çağrıldığını duyuran avukat.

    instagram linki

    instagram kullanmayanlar için görsel

    twitter linki

    hüseyin bey durur mu yapıştırmış cevabı:

    "avukat'ın ifadesini polis alamaz söyleyin kendisine. bu emri bile görevi kötüye kullanmaktır. adalet bakanlığından soruşturma izni almış ise ismini söylesin ya da davet etsin yarın gider ifade veririm"

    emniyetlerdeki güvenlik şube birimlerinin örgütlü suçlara baktığı notunu da düşelim. iddianamenin bu yönde hazırlanacağı anlaşılıyor.

    edit: bu vesileyle ekmek üreticileri işverenleri sendikası genel başkanı cihan kolivar'ı da analım, sarı öküzlerimizi vermeyelim, her kesimden cesur insanlarımıza sahip çıkalım: twitter
    tahliye haberi
    ismail saymaz'ın sorusuna cevaben: "66 yaşındayım, yaşasam yaşasam 14 sene daha. yarısı gece. değer mi birine eğilmeye?"kaynak

    son edit: yarın (27 şubat 2023) saat 14'te samsun adliyesi zemin katta ifade verecekmiş. "beklerim" diyor kaynak
    ifadeye çağrılma nedeni "ey diplomasız siyasetçi..." diye başlayan bir twitter paylaşımı imiş.

  • sertaç murat koç

    korkudan mikrofonu bir tarafına sokacak nerdeyse. insan orada gidip gördüklerinden sonra da mı hiç utanmaz, dünyevilikten arınmaz, her şeyin boşluğunu idrak edip kendine çeki düzen vermez?

    arabeskçi ebru yaşar'ın parmağındaki kaşıkçı elmasını ve marka kıyafetlerini finanse eden kocasının sahibi olduğu tv100 kanalı'nın muhabiridir. defterleri ayrıntılı tutun.