selam olsun size ey ihtilal icinde acan3
profili

  • akp+mhp+iyi parti ittifakı

    iyi parti varlığını akp ve mhp ittifakının karşıtlığından alıyor, kuruluş sebebi bu. her ne kadar aynı gelenekten geliyor olsalar bile kuruluş amacına aykırı davranış partinin yokluğundan ibarettir. hâliyle olmayacak olandır. geri zekâlı gibi kasten bu başlıkların açılıp durması ucuz hesap peşinde koşmaktan başka bir şey değil. ne yapsak da iyi parti'ye olan öcümüzü alsak diyorsunuz ve saçmalıyorsunuz.

  • ünililerin online eğitim istememesinin asıl nedeni

    pandemide benim it gibi çalışıp tek başıma şerefimle onurumla aman kimsenin hakkına girmeyeyim diyerek girdiğim sınava adamın 3 avukata ayrı ayrı para vererek girmesi. berikinin tanıdık hâkim-savcıyla girmesi. çünkü o beyinsiz fakültede olsa o sınavı veremeyecek fakat online eğitimde böyle paşa paşa geçecek. sebebim budur ey ümmeti muhammed, yeterli midir?

  • milli yas varken kafelerin dolup taşması

    hiçkimseden hiçbir acıyı sizin yaşadığınız ölçüde yaşamasını bekleyemezsiniz. hiçkimseden sizin gibi yemeden içmeden kesilmiyor diye şikayetçi de olamazsınız. bunu depremi yaşamış, bütün ailesi sağa sola dağılmış ve şu an bu entry'i yazarken bile evin içinden gelen çıtırtıyla kalbi hoplayıp inmiş biri olarak söylüyorum. kafayı yemişsiniz siz. insanların iyi olması zorunuza gitmemeli, acıya saygısızlık elbette kabul edilemez ama insanlar normal hayatına devam ediyor diye kızmak ne demek? yemin ederim kaç gündür bağıra bağıra "özür dilerim ölmediğim için" demek istiyorum. çünkü herkes bunu bekliyor.