judah iskaryot olmayan5
profili

  • işverenlerin kalifiye eleman bulamıyoruz serzenişi

    vallahi beter olsunlar zerre üzülüyorsam insan evladı değilim.
    kısaca örnek vereyim.
    adam 10 yıllık personel adam kalifiye eleman , adam demir çelik sektöründe çalışıyor aldığı maaş 14.500 tl -eline geçen net- müdürün yanına çıktı abi dedi 10 yıllık elemanım bu işi bu fabrikada öğrendim 14.500 tl maaşım var insan gibi mesai yapmıyoruz- adamin ek mesai dediği 8 saat yani günde 16 saat çalışıyor- tek istediğim zam dedi olmazsa ben gitmek istiyorum dedi. peki müdürün verdiği cevap ne ? işini ayarladıysan gidebilirsin ama tazminat isteme.

    ben o gün o odanın içindeydim adam bildiğin boynunu büktü çocuk gibi çıktı.arkadaş kalktı 3 gün sonra müdürün yanına gidip işten 7 gün sonra çıkacağını söyledi peki sonra ne oldu ?
    arkadaş 7 gün sonra kapıdan çıktı karşı fabrikaya 36 bin tl karşılığında anlaştı. adamın çalıştığı vardiya o gün çalışmadı 14.500 tl karşılığında o adamın yerine personel bulamadık. o adamı mum gibi arıyoruz.
    o adamın vardiyasini tamamlamak için diğer arkadaşları hayvan gibi mesai yaptı -ekstra 8 saat- işin sonunda iş kazası oldu dunya kadar da tazminat ödediler. beter olsunlar hiç üzülmüyorum. emekçinin yanındayım.

  • eski eşle tekrar evlenmek

    evlen arkadaşım boşver kimseyi de dinleme.bosanip eski eşi ile evlenen çok tanıdığım var çoğu mutluluğu yakaladı ikinci bahar modunda yaşıyor, mühim olan ayni hatalara düşmemek.

  • tmk madde 187'nin iptal edilmesi

    mükemmel sırada nafaka var. bu konuyu da çözdük mü tertemiz oluruz.

    edit: geçin bunları sayın kadınlar, kimseye düşmanlık yok herkes eşit.

    edit 2 : kadınların linç girişimi devam ediyor mesaj kutumu şişirmenizin hiç manası yok, boşuna kendinizi kasmayın. çocuğa biz bakarız, nafakaya gerek yok. haydi ikileyin , az biraz ayaklarınız üstünde durun kezbanlar.

    edit 3: mesaj kutum hakaret dolu, işte siz bu kadarsınız, yaprağı yerken kırt kırt sapına gelince meeeee. bundan öteye geçemeyeceksiniz, size gülüyorum ama ağzım ile değil.

    edit 4: burada sayın kadınlar diye mevzuya girmişiz, uvv hakaretin biri bin para , gelen elinde satır ile atlamış mesaj kutuma. sakin olun hakarete mahal yok , paranızı almaya devam edeceksiniz siz. tamam hadi güldük eğlendik dağılın.

  • türk solunun temel yanlışı

    işçi sınıfı ile yakından uzaktan alakaları olmamaları, bu ülkenin çoğunluğu işçi, lakin bir sol kesim parti bu konuyu gündeme getirmiyor, buyrun bakalım, çalışma saatlerinde düzenleme, haftalık tatil düzenlemesi, gelir vergisi düzenlemesi, çalışma koşullarının düzenlenmesi, emeklilik sorununun düzenlenmesi, belirli meslek dallarında yıpranma payı gibi konuları hiç bir sol parti dile getirmiyor, bizim solun sorunu terör sevmek, işçi sikinde değil.

    sonradan ekleme : hızımi alamadım, bu ülkenin ve bu ülke vatandaşının menfaatlerini düşünmemeleri, en büyük problemlerinden birisi bu, ulan ben ev sahibi olamıyorum, elin savaştan kaçan ne olduğu belirsiz bütün ülke vatandaşlarına kapı açıyoruz. çıkın lan biriniz diyin bunlar yanlış. nerede ? anca gidin böğürün , eşitlik kardeşlik hümanizm.

  • 7 dünya büyüklüğünde ev 70 tane hurin olacak

    ibadet etmek için motivasyon seks.