haklisin kardes2
profili

  • 6 ocak 2023 ahmet davutoğlu açıklamaları

    %1 oy alan demokrat parti ile (o kadar oy alıyor mu ondan da şüpheliyim) %25-30 arası oy alan partilerin neden eşit temsil hakkı oluyor onu anlamadım. bu durumda dört tane düşük oylu parti, iki tane yüksek oylu partinin her işini bloke edebilir.

    neden türkiye'de yaşıyorum ben ya.

  • varoşlardaki çayı koydum fantezisi

    görev yaptığım okula bir saat erken gidip hiç kimse yokken öğretmenler odasında bir saat boyunca çalışıyor, kitap okuyor, notlar alıyor, işlerimle ilgileniyorum. bunu her sabah yapıyorum. giderken yanımda termosla kahve taşıyorum. bir saat boyunca sessiz sakin çalışıyorum. ta ki ders ziline beş (5) dakika kalana kadar sürüyor bu sakinlik. işte o son beş dakika içerisinde tüm öğretmenler okula akın ediyor ve içeri ilk giren kişi her sabah bana aynı soruyu soruyor: hocam çay koydun mu?

    ya aq ben neden çay koyayım oturmuşum işimle gücümle ilgileniyorum. okul açılalı 13 hafta geçti hala odaya ilk giren kişi her kim olursa olsun bana bu soruyu soruyor. okuldaki çaydanlığın yerini bile bilmiyorum çünkü zerre ilgilenmiyorum ve bir kez bile okulda demlenen çaydan içmedim. hatta onu da geçtim evimde bile çaydanlık yok. bana çay sormayın.