dunyakurdu4
profili

  • kuzen evliliği

    hoşgeldin sma bebek.

  • burcu esmersoy'un 16 yaş küçük biriyle evlenmesi

    facebook nedir? facebook mu kaldı ya. radikal.com linki paylaş oldu olacak. bir ünlü evlenmesi

  • koltukaltı kokusunu engellemenin yolları

    sağlık editi: önemli olan kokuyu önlemek değil. kokuyu sağlıklı bir şekilde önlemek. kolunu komple streç filmle sar. bu da bir önleme yöntemidir. jiletle ya da makine ile kesip, stickler, kozmetikler kullandığın sürece her türlü rahatsızlığı yaşayabilirsin o bölgeden. bakterilere yol açarsın jilet ile kesersen, makine ile kesersen. makas ile kısaltır, bu işi bilen insanlar. jiletle kes, stick sür, alsana enfeksiyon.

    ilk önce neden koku olur, bunu bilmek gerekir. bakteriler koku yapar. bakterinin düşmanı nedir. alkol! hiç birşey kullanmayın.%70 alkol satın alın. ondan iki üç püskürtün. aynı zamanda ellere de sıkılan alkol yani. parfümlü olmasın. kaliteli birşey alın. bazı alkoller aksine koku yapar.doktor tavsiyesidir. kullandığınız stickler, roll on lar bakteri yuvası, demedi demeyin. ve koltukaltıniz en zayıf noktanızdir.
    elzem not: genital bölge kokuyor diye oraya sıkmayın. yanar.

    örnek olması için kendi kullandığım ürünü paylaştım. bunu türkiye'de bulamazsınız. benzer bir şey alabilirsiniz. ucuz birşey zaten. neden stick, roll on, deodorant kullanmayın diyorum. çünkü koltuk altında bakteriler oluşur. bunlar stick ile derinize yapışır. yani bakterinin üzerini stick ile kapatıyorsunuz. haliyle bakteri deri altına nüfus edebilir. bunun için mikro bir çizik bile yeterli. ki mevcuttur. koltukaltınızı arada sırada kaşımak yeterli bunun için. koltukaltinda beze gibi büyür.yikaniyorum hala kokuyorumun nedeni bu. tam olarak temizleyemiyorsun. ve kullandığın ürünler deri yapını bozuyor. devamlı alkol sıkarsan bu da zararlı. sabah akşam duştan sonra kuruduktan sonra sıkıyorum ben.görsel
    terlemesi ise ayrı bir konu. duştan çıkar çıkmaz giyinirsen terlersin. vücudun oda sıcaklığına alışmalı ve kurumalı. bira içersen vücut onu nasıl atacak?
    ikinci uyarı: ağız kokusu için içmeyin.

  • kadınların aldatma nedeni

    en büyük nedeni şudur; "sen bana zamanında bunu yapmıştın" diye başlayıp "siz benim neler yaşadığımı biliyor musunuz" ile devam eden cümledir. "o bana çok çektirdi". ikinci sırada gelir. bunlar yaşanmış, gözlemlenmiş gerçeklerdir. inanmayan müge anlı'yı açsın görsün.