kitapsizmuhalif2
profili

  • 18 nisan 2023 sinan oğan'ın selo'ya taktığı kapak

    lan kuzey kıbrıs'ta 125.000 euro olan oturum iznini,turkiye'de 50.000 euro ya verip,ekonomi iyi diyorlar.bunu diyenlerin karşısına keşke kazanacak olsa ama kazanamayıp,aday olup oyları da bölecek kişiye destek veriyorlar.

    2028'de yapılacak muhalefeti şimdi yapıyorsunuz,zaten kazanamıyorsunuz.

    kime daha rahat muhalefet yaparsın ? kılıçdaroğlu'na mı erdoğan'a mı ?

    görürüz bakalım seçimden sonra oturacak ev bulabiliyor musunuz,verin oğan'a,ince'ye.

    edit:2.tura kalması için iyi bir şeymiş,lan niye kalsın ikinci tura ? %52 ile bitmiş 2018,o kadar olay var,yani paradigma degisti komple.

    öcü mü abi kılıçdaroğlu? ulan o kadar takip ediyorum,bir tane kötü bir şey duymadım farklı cenahlardan,gazetecilerden.zaten problem olsa imamoğlu,mansur yavas destek vermez,kulak bile asmadılar çağrılara.lütfen ya,2028'de yapın muhalefeti.ne olur desteklesenız ? çok ciddi bir durum varsa söyleyin bilelim.aday olmak erdoğan kazansın demek,bunu da söyleyin rahat rahat bilelim.

    büyükşehirlerdeki sosyolojik,ekonomik bozulmanın yarattığı kaotik durumu görmemek için kör olmak lazım.

  • 22 kasım 2022 antalya emlakçı manipülasyonu

    üst edit2:emlakçıların acilen psiko teknik değerlendirmeye girmesi gerekiyor.insanlarla muhattap oluyor bu vasıfsızlar.
    görsel

    üst edit:arkadaşlar arz fazla,veremiyorlar kiraya,mesaj kutumda 1+1 eşyalı yazılan ama bulaşık makinesi olmayan,koyucak yeri dahil bulunmayan daireye 14 bin tl yazılmasını mantıkli gören insanlar var.ukrayna'dan gelenlerde kiralamıyor.sokakta,tramvay da müzik yapıp para topluyor bir kısmı,açık açık manipülasyon var fiyatlara,5 dk daire göstereyim alayım 14 bin tl oldu.akıl tutulması burada zaten,hem daireleri kiralayama,hem kira bedeli komisyon iste.arz takibi yapmasam açmayacaktım başlığı,arz fazla.kiralanmıyor daireler.

    merhabalar,antalya'da işler çığrından çıkmış durumda olup,fahiş kira muhabbetleri tamamen vasıfsız emlakçıların sişirmesidir.asağıya 25 mayıs 2022 tarihli ve bugünun tarihi olan 22 kasım 2022 e ait,aynı filtrelerde eşyalı kiralık ev ilanları listesini atıyorum.arz fazla ama istenen kiralar 2,3 katı,bir şeyler yapılmalı tamamen gereksiz yere para kazanan bu vasıfsızlar hakkında,toplu suç duyurusunda bulunmayı talep ediyorum.hukukçu arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.bu işin boku çıktı,kapanması lazım bunların.

    25 mayıs 2022 liste:
    görsel

    22 kasım 2022 liste:
    görsel

    edit: görsellerin anlaşılabilirlik düzenlemesi.