müthiş bir tespit. bu gizli bilgiyi best brolar bile bilmez. ama evli olanlar bilecektir ki bu cefakar donlar eşler tarafindan sıklıkla banyo çöpünü boylamaktadir. olay bize kalsa o don belden düşene kadar giyilir.
burdan tüm gotu delik dostlara selam olsun.
seher yıldızından tüm dostlara
optimistprime2 profili
-
erkeklerin külotlarının yırtık pırtık olması
-
17 ağustos 1999 depremi görüntüleri
evet görüntüler son derece etkileyici ama bu videonun amacının "türk halkına deprem gerçeğini göstermek" olduğunu düşünmek büyük saflık. x540 kez tekrarlanan "dönemin sağlık sistemi sınıfta kaldı" mottosu, ne için hazırlandığını gayet güzel belli ediyor.
videonun yayın tarihine görede türkiye'deki doktor göçünün en çok gündemde olduğu döneme gelmesi manidar. evet aynı zamanda 17 ağustos yıldönümüne yakın çıkartmışlar ama amaç belli ki o değil.
peki bu belgeseli hazırlayan "duyarlı" ihlas, bugün bu büyüklükte bir deprem istanbul'da olsa neler olurdu? sürekli bokladığınız "dönemin sağlık sistemi"nde en azından doktor vardı. şimdi ne var? koca koca betondan hastane. doktor ? "giderlerse gitsinler". o küçük zihinlerinizle yine eski türkiye propagandası yapıyorsunuz. ama farkında değilsiniz eski türkiye artık sizsiniz.