uyuyannfilozoff2
profili

  • recep tayyip erdoğan

    master planı tıkır tıkır işleyen türkiyenin 12. ve muhtemelen 13.cumhurbaşkanı. başımıza ne geldiyse kendisini hafife alan muhalefetin kibri yüzünden geldi. önce imamoğlu'na siyasi yasak getirerek hem kendisinin hem de kılıçtaroğlu'nun en büyük rakibini oyun dışına itti ve kılıçtaroğlu'nun adaylık sürecini katalize etti; sonra muhalefetten koparak muhalefet yapacağı iddiasıyla kurulan zafer ve millet partilerinin önünü açtı, onlar da gün gün muhalefeti kemirdi, işi ille de mansur aday olsun olmazsa biz kendi adaylarımızı çıkartırız noktasına geldi. tüm bunlar da mahalefetin secimlere 70 gün kala darmaduman olmasıyla sonuçlandı.

    adam hem çok şanslı, her felaketten sonra kendine yarayan bir şeyler bulup yoluna devam ediyor; hem de kafası siyasete inanılmaz çalışıyor. hem kendi partisini hem de muhalefeti öyle ya da böyle bir şekilde yönetiyor.

    biz de üniversitenin mezuniyet gününde hazırladığımız muzip pankartları sosyal medyada paylaşıp bakın biz çok zekiyiz ehehehe demeye devam ederiz.

  • mehmet öz

    çok yazılmış ama tekrar etmek lazım. seçildiği takdirde 200 küsür yıllık abd tarihinin ilk türk-müslüman ve daha da önemlisi konyalı senatörü olacaktır. kendisinin seçilmesiyle beraber dünyadaki ve amerikadaki konya lobisi de elbette güç kazanacaktır. heyecanla sabah olmasını bekliyoruz.