accukda ben yazam1
profili

  • erkeklerin artık sevgili bile olmak istememesi

    bunun sebebi malesef kendi ayakları üzerinde duran kadın / güçlü kadınlardır.

    hayır, hemen tepki verme, hemen küfür edip kaçma. gel bak bir oku, dinle, ne demek istediğimi anlamaya çalış;

    neden mi;

    eskiden hatırlar mısın, "kadın dediğin evinin hanımı olacak, çocuk bakacak, bir erkeğe muhtaç olacak" diye düşünen bizler vardık. kadını bir birey olarak tanıyor, ancak bu bireyin, çalışmasına, sosyalleşmesine, emekçi olmasına izin vermiyor, kadını "bakılması gereken" birisi olarak görüyorduk. bu yüzden kadınlar, başlık parasıyla alınıp satılan, görücü usulü evlendirilen birer insandı.

    sonra zamanla kadınlar ilk feminizm dalgası ile hak talep etmeye, sosyalleşmeye, işçi olmaya ve emek sarf etmeye başladılar. müthiş güzel günlerdi. kadınları bu hak talebi konusunda tam destekliyorum. söke söke aldılar. çok güzel oldu.

    sonra ne olduysa, bu hak taleplerinin cılkı çıktı. özgürlük ve eşitlik konusunda müthiş haklı olmalarının yanında, "erkeklere ölüm" tadında, saçma sapan istekler ve taleplerde bulunmaya başladılar. "memeler baş kaldırdı", "yılın sürtüğü" "kadının yoksa parası, amıdır kumbarası" gibi aptalca pankartlar görmeye başladık 8 martlarda. (bu tip pankart ve sloganların tabi ki tepkisel ve sisteme baş kaldırı maksatlı, dikkat çekmek ve ironik şekillerde sistem eleştirisi yapmak amaçlı olduğunu biliyorum)

    https://www.google.com/…aiqaq&biw=360&bih=654&dpr=3

    fakat;

    memeler baş kaldırdı derken, özgürce sevişme "talebinizi" bir çok kadın, "istediğime veririm, kimse karışamaz" olarak değerlendirip (ki isteyen istediğine verir bu beni ilgilendirmez ama birazdan ilgilendirecek) özgürce sevişmenin dozunu kaçırdı. belki hepiniz değil ama çoğunuz.

    yılın sürtüğü pankartı da yanlış anlaşıldı herhalde. sosyal mecralarda ve hatta sokakta, teşhircilik boyutuna varmakta olan bir "açılıp saçılma" yarışı baş gösterdi. instagramda tiktokta vb. yerlerde "en büyük meme benim", "en geniş kalça benim" pozları (biliyorsunuz o fotoğrafları) verme yarışı başladı.

    kumbaranızı onlyfans da vs. sergilemeye, bundan maddi gelir elde etmeye de başladınız. bu noktada erkekler adına sizi tebrik etmek istiyorum. vakti zamanında "mal gibi alınıp satılırken" günümüzde de değişen pek bir şey olmamış gibi. (tamam tamam hepiniz değil)

    gelelim sadede;

    böyle bir dönemde, böyle bir karşı cins güruhu (ki sorsak bu güruhun tamamına yakını kendisini güçlü kadın olarak tanımlar) varken biz erkekler olarak neden sizi parayla elde edebiliyor, kolayca yatağa atabiliyor, baş kaldıran memelerinizi tek bir tıkla görebiliyorken;

    neden sizinle sevgili olalım ki?

    bu yazıyı okuyan sen sevgili (ekşi sözlük yazarı) hanım arkadaşım, seni tenzih ediyorum. sen farklısın. sen o bahsi geçen kadınlardan değilsin. eminim senin instagramında teşhir derecesinde olan fotoğrafın yoktur. eminim sen hiç onlyfans açmayı düşünmemişsindir.

    sen eminim ve hatta kalıbımı basarım ki, kansere çare arayan, askerlik yapmak için dilekçe veren, madenlerde ve yüksek risk içeren iş kollarında görev alan, ailesini seven, güçlü bir kadınsın.*