n56
profili

  • mauro icardi

    dünyanın en iyi son vuruşçularından biri, 90+3 kaleci ile karşı karşıya takımını o kadar önemsiyor ki şampiyonlar ligi kariyerine bir gol daha yazmaktansa takımının galibiyetini garantilemek için vurmayıp pas veriyor, takım arkadaşı boş kaleye golü atıyor ve galibiyet geliyor.

    şu pozisyonda kerem, barış, yunus kimi getirirsen getir kaleye vururdu ve %90 kaçırırdı. umarım dünya yıldızı olabilmenin, orada o pası verebilmek olduğunu anlayacak zekaya sahiptirler ve kendilerine örnek olur.

  • 17 ağustos 2023 beşiktaş kamuoyu açıklaması

    demek ki kripto fetöcüler sadece grafikerler değilmiş dediğimiz paylaşım.

    sorumlu kişiler ile ilişiğini kesip, kulübün ile alakası olmadığı yönünde açıklama yapıp özür dilemek yerine olaya sahip çıkmışlar. bakalım dün sabahın 6'ında beşiktaş tarafından başlatılan "şafak operasyonu" nasıl sonuçlanacak.

  • 16 ağustos 2023 galatasaray sk açıklaması

    konunun galatasaray ile tek ortak noktasının devletin bu organizasyon için bizim kullandığımız stadı tahsis etmesidir. onun dışında beşiktaş'ın yaptığı video galatasaray'a gönderme olarak değil, terör propagandası olarak ele alınmalıdır.

    nereden anladınız, biz anlamadık diyen 10 iq veletler bu organizasyonun ne olduğunu biz de bir beşiktaş hesabından öğrendik. yoksa ilk paylaşımın altına bakarsanız, hepimiz görüntünün bizim şampiyonluk kutlamamızdan aldığını düşünmüştük ama konu farklıymış.

    umarım bjk içindeki belki de yıllardır barınan bu kriptoları bir an önce temizler.

  • 6'lı masadan kimi atmak isterdiniz

    meral akşenir'i atmak isterdim, bu masadan kurtulup kendi adayını çıkarması için.

  • gibi (dizi)

    buradan dizipal adminlerine teessüflerimi iletiyorum, exen bile yayınladı kardeşim, hadi hızlı biraz, tempo.

    edit: kral luipal

  • i said yes yazarak yüzük fotoğrafı paylaşmak

    pastel rengi kıyafetlerle, akşam vakti deniz kenarında rose şarap ve mum ışığı eşliğinde yapılan evlilik teklifinden 3 ay sonra elinde kına, belinde kırmızı kuşak, deveyle çeyiz götüren eğitim seviyesi düşük ev kızımızdır.