baykus beyefendi7
profili

  • ito'nun %65 zam talebi

    ben taksicilere zerre acımıyorum. yolda giderken yol falan vermiyorum, müşteri ile pazarlık ederken arkadan korna çalıyorum. bunların dertleri de zerre kadar umrumda değil. zaten adamların müşteri pazarı biz değiliz ki, turist. gitsinler derdini rus / arap konsolosluklarına anlatsınlar. sırf ekrem problem çözdü olmasın diye tüm istanbula kan kusturdu bu yönetim.

  • bir üründe 60% indirim nasıl yapılabilir

    görsel

    bugünlerde sürekli sms, mail olarak indirim bildirimleri geliyor. ya hiç kimse neden kendine şu soruyu sormuyor, ya kardeş sen bunu şuan 60% indirim ile satıyorsan ve bundan da kar ediyorsan, bugüne kadar bizi neden silkelediniz? demek ki sen bu ürünü bu fiyata satabiliyorsun, demek ki bizi bugüne kadar kazıkladın?

    almamanın gücünü insanlar halen fark etmedi. bu markalar inanılmaz karlarla satış yapıyor. lvmh'nin sahibi keriz silkeleye silkeleye 200 milyar dolar servet yapmış link ve şuan dünyanın 2. zengini konumunda.

    moda ayağına çok büyük tokat dönüyor, özellikle beyaz yaka bunların ağına düşüyor. şunu giyersen havalısın, bunu giymezsin eziksin şeklinde. hepimizi bir inek gibi sağıyorlar ve biz bunu bile isteğe, kimi zaman kasa kuyruklarında dakikalarca bekleyerek yapıyoruz. sonra çok havalıyız! ama aslında biz malız.

  • pendik sahilde eğitim yapan afganlar

    bunun ırkçılıkla alakası falan yok. elini kolunu sallaya sallaya kim olduğu belli olmadan ülkeye giren bir topluluk, sahilde spor yapıyor. dağıtılması ve amaçlarının ne olduğunun sorgulanması çok doğal. afganların spora olan düşkünlüğünü hiç duymadık, hayırdır bu toplanıp spor yapma olayı?

    konu ülkendeki kontrolsüz yabancılar olduğunda, herşeyi 50 kere sorgulaman, aklına olmayacak soruları getirmen çok normaldır ve olması gereken budur.

  • 15 ağustos 2023 ekrem imamoğlu basın toplantısı

    bu adam hiçbirşeyi açık açık konuşmuyor, sürekli bir kaçak dövüş modunda. ya ne istiyorsan söyle ekrem, genel başkanlık mı? cumhurbaşkanı adayımısın nesin abi? yürekli ol biraz ya.

  • 5 nisan 2023 ince'nin kampanya başlatması

    ust edit (gözünüzü açın) : (bkz: #150535117)

    bu adam kaybedecegini bile bile secime giriyor ve benim gozumde net vatan hainidir. ilk turda kilicdaroglu 48%de kalir bu da 3-4% alirsa, o an ulkeyi terk etmesi lazim. o yuzle turkiyede duramaz.

    edit: bu yazimdan sonra bana saldiranlarin hemen hemen hepsi aktroll. kimin kime hizmet ettigini burdan anlayabilirsiniz.

  • fox haberin insan psikolojisini bozduğu gerçeği

    kripto akpli dostum merhaba. hic akp`ye oy vermedim ama bu gilisdar diyen tiple ayni bu.

    lan fox turkiyede gercek haber yapan tek kanal. bu kadar izlenmenin sebebi de bu. akpliler bile fox haberi izliyor turkiyede ne oluyor diye. hosuna gitmiyorsa ahaber`e takmissin, peki guzel kardesim sen show haber izle. orda guzel kavgalar kedi haberleri falan cikiyor.

  • pasaportların artık 38 sayfa olması

    eskiden 60 sayfa olarak basılan pasaportlar artık yeni pasaportlarda 38 sayfa olarak basılıyor. ya pasaport sayfasından da kısmazsın be arkadaş. ne olacak diyebilirsiniz fakat 10 yıllık pasaport için 38 sayfa çok yetersizdir. sürekli iş için yurtdışına seyahat eden biriyseniz, giriş çıkış damgaları, vizeler kısa sürede sayfaları tüketirsiniz. işin ilginç tarafı sayfalarınız bittiğinde ve yeniden pasaport almak istediğinizde asıl kabus orada başlıyor. öncelikle sistem pasaportunuzun süresi dolmadığı için randevu vermiyor ve direk nüfus müdürlüğüne sizi yönlendiriyor. oradaki memur böyle bir hizmetimiz yok yeni pasaport alamazsınız diyor. oradan soluğu nüfus müdürünün odasında alıyorsunuz ve ona dakikalarca dil döküyorsunuz, yok neden seyahat ediyormuşum, yok gerçekten gereklimiymiş. lan sana ne ben hakkım olan pasaportu istiyorum aq. o da gönlünden koparsa a4 kağıdı bağışlamanız sureti ile size yeşil ışık yakıyor. işim için kullanmam gereken bu pasaport, sayfa sayılarının 38e düşmesi ile daha çok başıma bela olacak sözlük.