esmer sisko kisa ve cirkin2
profili

  • öğrenciyken müdavimi olunmuş mekanlar

    izmitte sürekli gittigimiz bir kafe var, ara sokaklarda bir yerde. çok kisi gitmez, cok masa da yoktur. gittiğinizde hep aynı simalar karşılar sizi.
    geçen gün yine gittik, bayagı da boştu kafe.
    kafe sahibi ve nişanlısı yanımıza oturdu, bir saate yakın muhabbet ettik.
    adam dedi ki, fark ettiniz mi? siz geldiğinizde şarkılar değişiyor. size uygun oldugunu, sevdiginizi dusundugum şarkıları açıyorum.
    ben de zaten rastgele ilk kez kafeye oturduğumda şarkılarını cok beğendigim, hep de sevdigim şarkılar calıyor diye düsündügüm icin bir dahakine arkadaşlarımı da getirmiştim.

    çok tatlı bir şey, birileri tarafından fark edilmek. birinin sizi inceleyip, gözlemleyip, bunu sevebilir diye sizin için seçtigi şarkıları gerçekten de seviyor olmak. andan zevk almak. birinin andan zevk almanız icin cabalaması. bu ufak tatlı şeyler bazen insan olmayı sevdiriyor bana.

  • kocişim regliyim diye dürüm yaptırmış kıskanmayın

    konudan bagimsiz biri demis ki esofmana coraba bak libido fucker. kardesim iyi misin? dümdüz siyah corap siyah esofman, dunyanın en normal giysileri. kafani pornolardan kaldirip gerçek hayata donersen herkes evinde rahat ettigi kiyafeti giyiyor kimse gecelik ile gezmiyor, görürsün. ne malsiniz amk, aynen tum kizlar evde sizin sikinizin keyfine tangayla gezecek.