balkon demiriyle beslenen adam2
profili

  • 15 mayıs 6 lider ortak açıklaması

    24 haziran 2018 milletvekili sonuçlarında;
    chp : 22,65
    iyip : 9,96
    hdp : 11,70
    saadet : 1,36
    muhalefetin toplam oyu % 45,67

    millet ittifakı ile emek ve özgürlük ittifakının ortak adayı olarak kendini ortaya atan kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 5 milyon genç seçmenin ilk kez oy kullandığı, rekor katılımla gerçekleşen 14 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında oyu 45,67 bile değil.

    sonuç olarak sayın kemal kılıçdaroğlu 2018'den bu yana pandemi, deprem, ekonomik kriz gölgesinde geçen tam 5 yılda bırakın muhalefetin oylarını konsolide etmeyi bilakis oy kaybına yol açmıştır.

    yıllar sonra bir ümit sandığa giden küskün muhalif seçmenin oyu nerede? bu insanları bir daha nasıl sandığa çekeceksiniz?

    ilk kez oy kullanan 5 milyon gencin oyu nerede? bu gençlerin geleceği ne olacak?

    deva ve gelecek partisinin oyları nerede? sıfır katkı ile bu eski akp'lilere altın tepside sunulan vekillikleri unutmayın !

    madem kazanamayacaksınız, en azından cumhur ittifakının vekil sayısını 300'ün altına düşürebilseydiniz, onu bile beceremediniz. sizin gibi muhalefetin seçim stratejisinin allah belasını versin.

  • gidişi en çok üzen futbolcu

    ibrahim üzülmez'dir. beşiktaş'ın kaptanlık pazu bandını yıllarca taşımış deli ibomuza bir sembolik jübile maçı bile çok görüldü, yazıklar olsun.