mr zecg10
profili

  • fenerbahçe'ye verilen hissiyatlı penaltı

    fenerbahçe'nin kasımpaşa maçında son dakikada kazandığı penaltının hissiyat ile verildiğinin ortaya çıkması durumu. var hakem'i erkan engin kasımpaşalı futbolcunun topa eliyle dokunduğunu görmemiş ama işte öyle bir his gelmişki kendisine orta hakem'i penaltı diye var monitörüne çağırmış. 1 mart 2024 tff hakem toplantısının yayınlanan görüntülerinde bu skandal ortaya çıktı. video

    erkan engin: "şimdi izlediğimde el yok gibi! o anki hissiyatım öyleydi."

    hugh dallas: "%100 emin değilsek var’a çağırmıyoruz! orada izlediğin görüntü de bunlarla aynı"

    cihan aydın: "erkan engin monitöre geldiğimde ilk temas anını dondurulmuş şekilde gösterdi. top burda ele geliyor dedi. başka bir açıdan da kol açıklığını gösterdi. temas var mı dedim, var dedi. öyle deyince ben de penaltı kararı verdim."

    fenerbahçe'nin kazandığı diğer penaltılar içinde tff hakem toplantıları görüntülerini yayınlanmalı. bakalım galatasaray mı kollanıyor fenerbahçe mi görelim.

  • 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçı

    fenerbahçe ne zaman beşiktaş'a güvenip şampiyon olma hayallerine girerse galatasaray beşiktaş'a 3,4 atıyor. icardi aylardır yatıyor ama bu maçta şov yapacak.

  • exxen

    1gbit internet bağlantısıyla 360p yayın izliyoruz. reklamlarda yayın 1080p. buda demek oluyor ki acun maç sırasında bant genişliğini kısıyor. uganda'da bile para verdiğin yayını kaliteli izlersin. birde "saran lig ihalesini alsın" diyenler var. bu maçın tüm alt yapısını saran medya sağlıyor. ligi alsınlarda 360p 10 dakika geriden gelen yayınla maçları izlersiniz. tff kesinlikle saran medyaya ihaleyi vermemeli. exxen gibi platformlarda bundan sonra maç yayını yapamamalı. ciddi ciddi dolandırıcılık bu. parasını ödediğimiz yayını izleyemiyoruz.

  • 15 ocak 2024 galatasaray'ın iptal edilen golü

    var hakemi erkan engin. fenerbahçe - karagümrük maçında bu pozisyon için hakemi çağırmayan meşhur fenerli hakem. galatasaray aleyhine en ufak pozisyonda hakemi anında var'a çağırdı. sadece tek bir kamera açısından pozisyonu hakeme izletti. süper lig'de adamlar göstere göstere hakemlerle varla skandal kararlara imza atıyor bu şartlarda galatasaray'ın şampiyon olma ihtimali yok.

  • 30 aralık 2023 tayyip erdoğan'ın açıklaması

    dursun özbek, ali koç gibi holding sahipleri dün çıktı "atatürk yoksa bizde yokuz" dedi maç'a takımlarını çıkartmadı. ekşi yönetimine bakıyoruz kanzuk "61ts" adlı troll bozuntusunu sözlükten atmaktan korkuyor. bu kişi sürekli türklere hakaret edip atatürk düşmanlığı yapıyor sözlükte.

  • 24 aralık 2023 galatasaray'ın verilmeyen penaltısı

    kale arkası görüntüde %100 penaltı + kırmızı kart olduğu net olan pozisyon için bile hala fenerbahçe troll örgütü algı kasmaya çalışıyor. sözlükte streamable bile yüklenen videolara bein sports telif gönderirken fenerbahçe yöneticisinin paylaştığı görüntüye telif göndermiyor ? güntekin onay'da çıkıyor 26 kamerayla maçı çekiyoruz diye açıklama yapıyor! penaltı pozisyonunu bilinçli şekilde ki tek bu pozisyon değil tartışmalı neredeyse tüm pozisyonları uyduruk açıdan 1 kere gösterdiler sonrada bizi salak yerine koymaya çalışıyorsunuz. ilk önce siz koç grubundan aldığınız tüm reklamları iptal edin. bariz şekilde bein sports şu anda lige müdahale ediyor.

    edit: bein sports trio programında bu uçan tekme konuşulmadı. bırakın maçı bu hareket'i dışarıda birine yapsan 3 yıl ceza yersiniz. galatasaray yönetimi acil bein sports hakkında savcılığa şikayetçi olmalı. 10 reklamdan 6 tanesi koç grubu markalarının reklamı. böyle bir ortamda bu adamların adil yayın yaptığına inanan var mı ? en az 6 puanla lider olmamız gerekirken kurguyla adamlar fenerbahçe'yi lider yaptılar.

  • okan buruk

    kerem aktürkoğlu çıkarken gitti kendisine sarıldı alkışladı tete çıkarken elini sıkmak istedi yüzüne bakmadı adamın kulübede oda el kol hareketi yaptı ne oluyor diye şaşırdı adam. bu kadar türk oyuncu seviyorsan git milli takım teknik direktörlüğüne talip ol. yeter vasat kerem,berkan,barış merakından sıkıldık. kovulmadan bırak git.

  • şahmaran (dizi)

    sektörde köşeleri tutan kişiler var. bu kişilerin tanıdıkları dışında iş yapılması neredeyse imkansız. şahmaran dizisine bakıyoruz senarist (bkz: pınar bulut) kendisinin wikipedia sayfasına baktığımızda kendi başına yazdığı hiçbir dizinin tutmadığını görüyoruz. ezel dizisini yazan kerem deren'in senelerdir ekmeğini yiyor. peki son 10 senedir hiçbir dizisi tutmayan kişi nasıl oluyor da netflix gibi büyük bir platformdan iş alabiliyor ? dizinin yönetmenine bakıyoruz (bkz: umur turagay). yönetmenliğini yaptığı 3 dizininde senaristi pınar bulut.

    maral: en güzel hikayem - 17 bölüm sonra final yapmış. görsel
    racon: ailem için - 4 bölüm sonra final yapmış. görsel
    yıldızlar şahidim - 4 bölüm sonra final yapmış. görsel
    taçsız prenses - 1 bölüm yayınlandı. görsel

    son 10 yıl içerisinde tek başarılı olan dizisi mucize doktor. dizinin senaryosunu pınar bulut kendisi yazdığını iddia etmiş ancak dizinin senaryosu park jae-bum ait kore yapımı good doctor dizisi. korelinin bile senaryosuna çökmüş :)

    şahmaranın zaten twilight olduğunu sayfa sayfa herkes yazmış.

    kimse kusura bakmasın vasat insanlar çok yüksek yerlere gelmiş durumda ülkede. tv'de kanal değiştirir izlemem olur biter ancak netflix,disney gibi platformlara para ödüyorum. paramında bu vasat kişi ve işlere gitmesini istemediğim için üyeliğimi sonlandıracağım.

    edit: özelden (bkz: meriç acemi) de bu listeye eklenebilir diye yazan oldu. köşe kapanlar listesi uzun. yapımcısından menajerine senaristinden yönetmenine gram kaliteli iş üretmek derdinde değiller. senin ödediğin abonelik ücretini ceplerine atma derdindeler. "3 saatlik dizi olmaz 45 dakika olsun bakın nasıl kaliteli işler çıkacak" diyenler artık cep telefon uygulamalarının bile daha iyi vfx yaptığı dönemde vasat altı efektleri izleyiciye yedirmeye çalışıyor. twilight izleyip 2 yılan koydu diye dizi yaptığını sanıyor. yazmaktan sıkıldım gerisi sizde :)

    edit2: sözlükte bu köşe kapanların ciddi bir algı yönetimi yapan tayfası var. (bkz: #148039782) ciddi ciddi atiye lost'tan daha iyi dizi yazmış. birde ülkede vampir dizisi yapılmadığını sanıyor haha :) yaşamayanlar

  • 7 gece antalya'da otele 474 bin tl vermek

    papağan gibi aynı şey yazılmış. "o fiyat sana değil rus turiste" diye. 470 bin tl veren kişi dünyanın her yerinde bunun yarı fiyatına tatil yapar. 7 yıldızlı dünyanın en ünlü oteli marina bay sands. link
    7 gece fiyatı 65.000 tl. bali'de komaneka at keramas beach 7 gece özel havuzlu villa 37.909 tl. link

    maxx royal kemer'in mermer tozundan yapılmış beyaz kum sahili içinde ilgili haber

    edit: (bkz: #144049293) bu tarhana hikayesi de yalan. yazarın arkadaşı a la carte restoran da yer bulduysa şükür etsin :) her otelin böyle uydurma hikayeleri vardır. maxx royal çalışanlarının hepsi rus. tarhana desen suratına bakar.

  • londra'da kaydedilen ufo görüntüsü

    144p değil hd çözünürlükte 720p olan videodur. 2011 yılında yayınlandığını düşünürsek gayet tatmin edici görüntü kalitesidir.