noobsertan1
profili

  • küçük kızı sırf zevk için ısıran köpek

    sokakta köpekler olmalıdır. o hayvanlar ottan boktan çöplerden beslenmelidir. hastalanmalılardır. arada insanları ısırıp sağlık açısından tehdit oluşturmaları onların sokakta yaşamaması gerektiğini göstermez.

    o hayvanlar olmasa malum kitle işsiz kalır, aç kalır, arabasız kalır.

    ısırılan kızın bir yakını yada mahallede psikolojisi bozuk birisi gidip öfkeyle masum hayvana vursa yada öldürse, bu malum kitle avuçlarını ovuşturarak olaya müdahil olur. hayvanın ölümü yada çektiği acı umurlarında olmaz. işleri kara propaganda çünkü. hatta akşam yine bize iş çıktı diye bir şampanya bile patlatabilirler.

    sokakta olmalıdırlar çünkü: sokakta olmazlarsa; malum güruh ayda bir gelip kıyıya köşeye mama dökerek “canları bugün de besledik” diye sosyal medya postu atıp, şahsi banka hesaplarını verip yardım adı altında dilenemezler.
    ey bre güruh, sizin döktüğünüz mamayı hayvanlar maksimum 1 günde bitiriyor. sonra gidip çöp, leş, sıçan gibi hastalık kapacakları şeylerden besleniyorlar. kışın sefalet içerisinde yaşıyorlar. neyse zaten sizin amacınız instagram postu atıp, vakıf vs olmadığınız halde yasal olmayan yollardan bağış toplamak. hayvanları doyurmak yada korumak değil.

    hastalanmalıdırlar çünkü: yine aynı güruh arada hasta hayvan fotosu çekip sosyal medyada paylaşarak, sözde tedavi masrafı altında bağış toplayamazlar.

    sırf bunlar yüzünden çözüme kavuşturulamıyor bu konu. gerçek hayvanseverler de bunların gazına gelip kendi çıkarımlarını yapamıyor.

    bu hayvanları toplayıp cennete yerleştireceğim deseniz bile bu kitle karşı çıkıyor. çünkü ellerinde malzeme kalmıyor. sevgi pıtırcığı gibi görünüp, sağa sola nefret kusan, birilerini sosyal medyadaki kör sağır kitlesine gösterip saldırtan tipler işte.

    bunlar kendini avrupalı bizi ortadoğulu olarak görüyor. oysa onların isteğini en iyi karşılayan ülke hindistan, pakistan, bangladeş falan. avrupa ve diğer gelişmiş bölgelerde ise sokak köpeklerinin sayısı sıfır yada çok çok az.

    bu güruh yüzünden iyi insanlar da arada kaynıyor. hayvanları besleyen, tedavi ettiren gerçekten iyi insanlar var. onlara saygım sonsuz. sözüm malum lanet güruha. kendini bu şekilde görmeyen üstüne alınmaz zaten.