the puzzle5
profili

  • semih kılıçsoy

    ne kadar düşük iq, low life gs'li varsa başlığı altında toplanmış hangimiz daha gerizekalıyız şenliği düzenliyorlar lol.

    abim a milli yerine ümit milli takıma alındı diye değil, a milli diye çağrılıp idmanlara alınmayıp ümit milliye gönderildiği için üzülüyor.

    ayrıca semih milli takım alt yaş kategorilerinde 28 maçta 22 gol atmış bir golcü senin mal beyninde hayal ettiğin gibi ilk defa ümit milli olmuyor.

    valla sizdeki beyni kuşa taksak ters uçar.

  • beşiktaş

    fetö göndermesi ile saçmalamış kulübüm. yani koskoca 100 yıllık kulübün seviyesi bu mu olmalı? biz kendi aramızda birbirimizle taşak geçeriz de size noluyo? oldu olacak onlar da tiner reklamı paylaşsın sokaklarda da taraftarlar birbirini parçalasın, bu mudur amaç? daha geçtiğimiz gün süleyman seba'yı andık, o yapar mıydı mesela şu hareketi?

    koskoca kulübü anaokul bahçesine döndürdünüz. biraz ağırbaşlı olun ya. net söyleyeyim fener ve gs'nin yaptığı büyük transferlerin akabinde taraftarın homurdanmasının yarattığı baskının dışa vurumu bu. çiğ hareketler bunlar. rashica transferi başarıdır ama başarıyı kaldırabilmek de asalet ister. maalesef anç ve yönetiminde bu asaleti göremiyorum.

    edit: bu olayı beşiktaş taraftarına mal edip küçüktür, mide bulandırır vs yazanların da eleştirdiğim zihniyetten farkı yok, alayınız aynı hastalıklı zihnin ürünüsünüz, üzgünüm.

  • 2. el araç fiyatı sıfır fiyatını geçemeyecek

    sen nas mas diyip enflasyon sorunu yaşayan ülkede faiz indirirsen insanlar da parasının pul olmasını önlemek için ev/araba alır,(dolar demeyin onun da enflasyonu var) ülkende ev sahipleri ile kiracılar birbirini öldürür, bayide araba kalmaz sen de mal gibi sarı sitede 1.elden pahalı fiyat yazmayı durdurarak bunun önüne geçebileceğini sanırsın. barajda oluşan çatlağı yara bandıyla kapamak kadar gerizekalıca bir uygulama bu.

    yapılması gereken: acilen pozitif reel faiz ortamına geçerek türk lirasına güveni tahsis etmelisin, bu esnada ciddi şekilde kemer sıkarak bütçeyi ve ithalatı baskılamalısın. verimli yatırım yaparak adet bazlı değil kalite bazlı ihracat yapmalısın. başkanlık sistemi yani padişahlık olduğu sürece yabancı yatırımcı senin iki dudağına güvenip bu ülkeye asla yatırım yapmaz, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçmen lazım. devletin her tabakasına sadakatli değil liyakatli memur ataman lazım. yargı ve yürütme çok keskin şekilde ayrılması lazım.

    gerçekte olan: sarı sitede bayi fiyatını geçirtmeyecek kod yazdırdım. :)

  • 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçı

    beşiktaş'ın 3-1 kazanacağı maçtır.

  • valerien ismael

    yıllardır futbol izlerim 3-1 öndeyken 10 kişi kaldı diye 3 hücumcu çıkartıp yerine 2 defans 1 yarım futbolcu(boyd) alıp 8-1-1 dizilişine geçeni ilk defa görüyorum. ciddi ciddi 3 büyük takım tarihinde böyle bir olay yoktur adım gibi eminim.

    kendini hala lask linz hocası sanan bir garip teknik direktör.