nemesis174
profili

  • suriyeliler sokağa mı yerleştirilsin

    siktir git evine al o zaman amk.

    şunu fark ettim kadınlar genel olarak afgan, paki ve suriyelilerden rahatsız değil. ve bu mültecilerden daha önemli bir sorun bence. hazır temizliğe başlamışken bütün kezbanları, kekoları, keko rap dinleyenleri, pkklıları, sjwleri, atatürk düşmanlarını ve bilimum beyinsizi ülkeden atıp avrupa'nın en medeni ülkesini oluşturabiliriz.

    cidden bizim hiç eksiğimiz yok lan. orospu evladı fazlalığımız var sadece. ülke şöyle 20 milyon nüfusa düşse ab götümüzü yalar ne olur birliğimize girin diye.

  • hatunun sütü içilebilir mi sorunsalı

    günah değildir. zira meme tersten okunduğu zaman em-em demektir. bunlar önemli detaylar tabi. atlanmamalı. çılgınca emilmeli. hem de lavabo pompası gibi.

  • onlyfans'a para veren erkeğin zeka seviyesi

    primat düzeyindedir.

    2022 yılında am göt meme görmek için para veren var. ulan pornhub bedava, reddit zaten gırla amk. bu amsalaklığın hakikaten bir tedavisi falan yok sanırım. acınası ve korkunç bir durum.

  • kadınlar ısrar eden erkeklere bayılırlar

    yedek kulübesine meriç almak isteyen kadınların fix sözü. inanmayınız. kadının ilgisizliğini anladığınız anda onun ağzından hayır lafını duymadan uzamayı biliyorsanız kendinizi hiç reddedilecek konuma sokmazsınız zaten. reddedilmesine rağmen ısrar etmeye devam eden erkek aptalın önde gideni, erkeklerin yüz karasıdır.

    kimseyi kafanızda idealleştirmeyin. hiç kimse farklı değil. siz de buna dahilsiniz elbette. ve unutmayın;

    “for every unicorn, there is always a guy sick and tired of fucking her.”

    “her zaman, sizin gözünüzde büyüttüğünüz o hatunu sikmekten artık yorulmuş bir herif vardır.”

    edit: birtakım eklemeler.