kaptanklc3
profili

  • muhammed kerem aktürkoğlu

    aferin evlat. her sezon 20 tabela yapan yerli oyuncu mu var ligde. risk almayıp hakan çalhanoğlu gibi durup geriye ve yana pas versen beğenecek bu sığır sürüsü. her platformda bir güruh türedi. bile isteye karşısındakine yalanla zevk alarak zarar vermeye çalışan. bunlardan etkilenen bir kaç tane galatasaraylı garip insan da var. dinleme evlat, okuma buraları. risk alacak, dikine gidecek adam lazım.

  • galatasaray'ın icardi'ye 750k eur maaş ödemesi

    fenerbahçeliler bu işin içinde bir hile hurda var diyorsa vardır. azıcık uzmanlığa saygınız olsun. onlardan iyi mi bileceksiniz.

  • iyi bir kadın olmanın hiçbir işe yaramaması

    insanlarda süper kahraman sendromu var. herkes beğensin beni, iyiliğimin karşılığında herkes takdir etsin, herkes kadrimi bilsin vs. siz iyiliğinizin sizin istediğiniz kişilerde karşılık bulmamasına üzülüyorsunuz. kadrinizi bilecek ama sizi etkilemeyen bir insana karşı aynı sızlanmayı yapıyor musunuz? iyi insan olmaktan vazgeçmeyin, bunun kıymetini bilmeyenleri oldukları yerde bırakın, iyi olduğunuz için size kendinizi iyi hissettirenlerle devam edin. bunların hepsi erkekler için de geçerli.