5323
profili

  • pınar gültekin davasının gerekçeli kararı

    kararda itiraz edilecek bir husus yok gibi gözüküyor. hukuku savunmak, katil övmek değildir. şantaj başlı başına haksız tahrik unsurudur.

    hukuk tek yönlü bir şey değildir. sadece kurbanın haklarını savunacak diye bir şey yok. failin de haklarını korumak zorundadır. themis teraziyi sizin görüşlerinizi, hislerinizi, duygularınızı tartmak için tutmuyor elinde. ceza da orantılı olmalıdır.

    cinayetin bahanesi asla olmadığı gibi, durduk yere birini öldürmeniz ile size şantaj yapan birini öldürmeniz aynı şey değildir. birini canlı canlı yakmanız ile öldürdükten sonra cesedi bulunmasın diye yakmanız aynı şey olmadığı gibi.

  • 23 haziran 2022 merkez bankası'nın faiz kararı

    ölü taklidi yapmaya, halkın parasını pul etmeye, pişkin pişkin halkla dalga geçmeye, bankalara halkın sırtından ucuz para verip, aynı parayı halka yüksek faiz ile kitleyip, banka zengin etmeye devam kararı (faizin sabit tutulması) verilecektir.

    edit: karar (sabit)

  • 23 haziran 2022 mahmut ustaosmanoğlu'nun ölmesi

    zararlı cemiyetlerden ismailağa cemaati'nin sözde şeyhinin ölümüdür. darısı benzerlerinin başına. toprağı sığ, ateşi bol olsun... konyak

    "efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." mustafa kemal atatürk