ben demiyorum1
profili

  • behzat ç.

    ulan pandemi dönemi, canım acayip sıkkın. maske, mesafe, hijyen, 5 tane kıçı kırık maske için kod beklenen, marketten alınan her şeyin tek tek yıkandığı saçma sapan dönem... çıldırmamak elde değil şöyle bir şey yazmışım nasıl bir behzat ç özlemiyse
    ...

    hayalet, durma noktasına gelen trafiğin içerisinde, nizami bir şekilde takılmış maskesiyle arabayı kullanırken akşamki sarhoşluğun etkisiyle boş gözlerle öndeki aracın camında yapışık olan "dikkat bebek var" yazısına boş gözlerle bakıyor. behzat ç., yan koltukta ve tespih tutan sağ elini yarı aralanmış camdan aşağı sarkıtmış, yüzünde herhangi bir koruyucu ekipman yok.bir tek güneş gözlüğü.. .akbaba ve harun arka koltuktalar. akbaba da maskesini nizami bir şekilde takmış fakat maskenin ip kısımları zımba teliyle tutturulmuş.kamera o bölgeye zoom yapar…

    harun :(maske sadece ağız kısmını kapatmakta burun tamamen açıktadır. ) ya abi koronadan değil havasızlıktan ölücez yemin ederim.

    akbaba:o nasıl bir şekil la öyle.. ölü götüne pamuk teper gibi takmışın.öyle takarsan ölürsün tabi a.ına koyum!

    hayalet:harun, zaten tipsizdin iyice değişik bir şeye dönüştün onu takınca ,daha doğrusu takamayınca!.. di mi akbabuş?

    harun:siz dönün kendi götünüzle dalga geçin lan. şu akbaba'ya şu tipe bi bakar mısınız lütfen.. virüse yakalandığı anda işi bitti… ben bi kere sizin gibi sağlıksız beslenmiyorum. bağışıklık sistemim kuvvetli..a, b, c, d, e, f, omega, ginseng g115 ne ararsan var..akbaba'ya bak hiç bir şey yok… ( arka koltuktan öne doğru kafasını uzatarak)

    :hadi ben düzgün olmasa da takmaya gayret gösteriyorum da. ya abi bi şey merak ediyorum sen neden maske takmıyon?

    behzat ç:kod gelmedi!!! (hayalete dönerek dalga geçen bir yüz ifadesiyle) :

    sana kod geldi mi la!!!

    hayalet :yok abi gelmedi valla.eczacı arkadaş yok mu neydi ismi? … ha kenan ondan aldık..

    behzat ç., harun’a dönerek:sen nerden buldun la?

    harun: annemin arkadaşı var hülya teyze …. kocası terzi. ona diktirtmiş abi… sana da getireyim mi?

    behzat ç :yok la yok…(eliyle kalabalıkta umarsızca dolaşan insanları göstererek) şuraya bak.. şuraya şuraya!!! ..ben sürü bağışıklığına inanıyorum.

    hayalet :valla ne yalan söyleyeyim ben de abi…

    behzat ç (aynadan akbaba'ya bakarken: şşşşt akbaba…. sen niye takıyon?. çok mu korkuyon la ölmekten ?

    akbaba :yok abi ne korkacam.valla sikimde bile değil. (kaçamak tebessüm ederek) :ben seni düşünüyorum abi.belirli bir yaşın üzerindekileri daha çok vuruyormuş bu virüs!

    behzat ç:(gözlükleri gözünden çıkarıp arkaya dönerek gözlerini kocaman açıp)

    haaaa. yarra.ımı beni düşünüyorsun amına koyayım.. kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu…

    (harunla hayalet kahkaha atarlar… )

    dönün de ortalığın amına koyun be...

    edit:özelden mesaj atan herkese teşekkürler.tek tek cevaplamadığım için özür dilerim.

    ulan şu ekşi sözlükte bazıları var,sadece beğenmekle kalmıyor bir de özel olarak mesaj atıp teşekkür ediyor, iltifat ediyor..kendimden utanıyorum bu insanları okuyunca ve kıskanıyorum .bakıyorum da, beğendiğim hatta çok beğendiğim entry’lerin hiçbirisinde beğenimi belirten bir mesaj atmamışım. bazen beğenmeye tıklamaya bile üşeniyorum. bir şeyi beğendiğini söylemek bu kadar zor olmamalı şu hayatta.zaten bence hayatta mutlu olma ve başarıyı yakalama potansiyeli yüksek olan kişiler de işte bu insanlar. (bkz: beğendiği bir entry'e teşekkür mesajı atma nezaketi)