yaralikowboy1
profili

  • 22 mayıs 2022 dükkandan kovulmam rezaleti

    22 mayıs pazar günü kız arkadaşımla beraber kendisine balo elbisesi bakmak üzere nişantaşı'nda bulunan -ismini vermek istemediğim- bir dükkan gittik.

    dükkana girip alt kata indiğimizde hali hazırda orada bulunanan 3-4 arap müşteri homurdanmaya başladılar.

    akabinde benim (erkek) dükkanın daha ilerisine gidemeyeceğimi, rahatsız olduklarını ve çıkmamı istediklerini belirttiler. sebep olaraksa orda kendilerinin kıyafet baktıklarını söylediler. her erkeği kendi kocaları gibi sandıklarından olacak ki bunu benimle direkt iletişime geçmeden yaptılar.

    dükkan görevlileri suratlarını asarak, utana sıkıla bana kapıya kadar eşlik ettiler.

    sonuç olarak efendiler kendi ülkemde, istanbul'un göbeğinde kız arkadaşımla beraber elbise bakmaya gittiğimde, bazı insan müsveddeleri rahatsız oldular diye dükkandan çıkartıldım. her ne kadar görevliler de özür dileselerde sonuç değişmedi kovulduğumla kaldım.

    bu ülkeyi, din kisvesi altında, sapık bir zihniyetle araplara peşkeş çeken herkese teşekkürler(!)

    not: bazı sivri zekalılar onların müşteri olduğunu söyleyecektir, e hemşerim biz neyiz alışveriş torbası mı? hümanizm diyip, düşünmeden yorum yapanın kalbini kırarım… iyi günler.

    edit: dükkanın hala ismini vermek istemiyorum ama nişantaşı bostan sokak'taki dükkanlardan biri.

    edit2: gelen mesajlar ve yazılan entryler sonucunda ikinci bir edit gerektiğini düşündüm. olayı anlatırken de insanların defalarca özür dilediğini ifade ettim. buradaki olay a ya da b mağazasını ifşalamak/linçlemek değil, ülke genelindeki bir durumun küçük bir örneğini aktarmaktı.

    edit3: umarım kimse ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmek zorunda kalmaz. insan başına gelince o an ne tepki vereceğini şaşırıyor. kimsenin başına bir daha böyle bir olay gelmemesi dileğiyle…