aranan mayzah2
profili

  • savaş cebeci kaan kazgan kavgası

    böyle bir kavga olmaz hem de kuralsız olarak asla olmaz çünkü savaş cebeci yaşamayı seven bir adam belli ki. savaş cebeci'nin 70 kilo zargana isterse dünya şampiyonu olsun diye bol keseden atması olası bir 70 kilo zargana kavgasında hayatına malolabileceği gerçeğini değiştirmiyor.

    ağırlık kaldırıp sağa sola hallenme olayı bizim ülkemizde nedense meşhur 100 kilo, 200 kilo ağırlık kaldırınca çok iyi dövüşçü olmuyorsun hatta hiçbir şey olmuyorsun sadece güçlü oluyorsun o kadar. savaş cebeci biraz yarım akıllı birisi olabilir çünkü sabit duran sadece 70 kilo olan bir ağırlıkla işi dövüşmek olan bir insana aynı muamele yapıyor bu eşyanın tabiatına aykırı bir durum. kaldı ki muhtemelen yaşı 50 falan var bu herifin yani kondisyonu olası bir kavgada 1 dakikayı geçmez. 70 kilo ortalama bir mmaci ise iyi bir kamp geçirip 10 dakika aralıksız dövüşebilir. yani savaş cebecinin başlığına da yazdığım gibi bırakın dünya şampiyonunu kaan kazgan bile bunu evire çevire döver. olası bir dövüş ise şöyle geçer;
    kaan parmak uçlarında hareketle buna leg kick atar, bu zaten ilk leg kicki yediği zaman "lan bu neymiş" der sonra leg kick atarken savaş saldırıya geçer ama kaan hareketli olduğu için mesafeyi açar ardından 2-3 leg kick daha atar savaş cebeci hayatında hiç leg kick yemediği için ayaktan sıkıntı yaşar ve yere düşer daha sonra 70 kilo zargana ortalama bir mma dövüşçüsü kaan kazgan bunu altında oyuncak diye oynar, derken daha dövüş başlayalı daha 1 dakika olmadan çene altını bulup bu herifi boğar atar.
    sonra da bahsi geçen parayı cukkalar, savaş cebeci'ye de iyi bir ders olur. bu senaryoyu göze almayacağı için savaş cebeci bu işe hayatta girmez. e yiyemeyeceğin y.arrağın altına yatmayacaksın o halde derler sonra adama, ben demem terbiyem müsaade etmez.

  • kitab'el bulhan'daki ürkütücü şeytan tasviri

    bana birisini hatirlatan tasvir.