everything to lose6
profili

  • ibrahim keloğlan

    rte'nin eros ile ilgili adalet bakanını arayıp verilen karar hakkında nasıl böyle bir şey olabilir dediği iddiaları var.

    şuradan izlenebilir. sürecin en kritik gelişmesi bu olabilir. bence artık başardık diyebiliriz arkadaşlar, 13 mart'ı beklemek kaldı sadece, herkesin emeğine sağlık.

  • 1 nisan 2024 sonrası türkiye ekonomisi

    kayış komple koparsa, sorumlusu her zamanki gibi dış güçler olur. dolar 45-50 lira olursa buraya gelip dolar ayak numaranızı geçti mi diye başlık açıp şakalar komiklikler yapılır. sonraki seçimde yine ezan, bayrak, ocu, bucu, şucu algısı sonra ver elini bir 5 sene daha. beklentiye girmeyi bırakın artık, bu ülkeden bir bok olmaz. hepimiz hayatlarımızın harcandığıyla kalacağız.

  • bir telefona 65 bin tl veren zırcahil

    o telefonla işlerini yönetiyorsa, para kazanıyorsa, her özelliğini kullanıyorsa sorun yok ama telefonla statü kazandığını sanan ve sadece gösteriş için kullanan boş bir insansa bence de saçma. o paraya insana çok daha fazla keyif veren, verdiğin paranın karşılığını çatır çatır alabileceğin birçok teknolojik ürün alabilirsin, birçok hobi edinebilirsin, yaşam kaliteni artırabilirsin. hiçbir telefon sıradan bir insana 65.000tl'nin karşılığı kadar fayda sağlayamaz, öyle bir şey sunamaz. telefon bunun adı. benim şu an gidip alacak imkanım var ama asla vermem o parayı, elimde yeni se var ve fazlasıyla yetiyor, birkaç yıl sonra da gider 12 mini falan alırım. böyle 2-3 model geriden gelmek kafi benim için.

  • annesine düşkün erkek ile evlenilir mi sorunsalı

    yorumlar ne kadar aşağılıkça ya, yok annesi erken ölürse kurtulursunuz yok bilmem ne. annesine değer veren ve iyi yetiştirilmiş biri sizin gibi kokuşmuş kezbanları zaten tercih etmez merak etmeyin.

  • bitcoin

    blockchain falan bunlar apayrı konular ama coin piyasası şimdiki haliyle tamamen manipülasyon üzerine kurulu bir kumardan başka hiçbir şey değil. yok yatırım aracıymış yok bilmem neymiş, geçin bu işleri. bu bildiğin bal gibi kumar.

  • 11 mart 2022 dolar kuru

    baskılamaya çalışsan rezervleri eriten, kendi haline bıraksan kur korumalı mevduat denen saçmalık yüzünden hazinenin ve halkın sırtına borç üstüne borç yükleyen kur. helal olsun nebati'ye, adam her halükarda lose-lose sistem kurmuş, istesen yapamazsın.