roodthekeman1
profili

  • köylülere burada yaşamayacaksın diyen köpektapar

    bodrum a yakın bir köyde yazlık evimiz var ve her sabah spor yapmak için sahil yoluna çıkardım. bu videoda gördüğümüz ruh hastası tipler tarafından fütursuzca beslenen ve gruplaşan köpekler tarafından durup dururken defalarca taciz ve saldırıya uğradım. ve bir seferinde 6 köpek üzerime koşunca denize girip kurtuldum.

    daha komik olanı ne biliyor musunuz? hani şu adamla iki kadının kavga ettiği videoda çoğu yazar şey demiş ya, kavga etmek nedir? polisi ararsın, belediyeye sikayet edersin vs. gibi... evet ben sırf bu beyinsiz karılarla muhatap olmamak için jandarmayı aradım gelmediler ! belediyeye sikayet ettim, belediye ne yaptı biliyor musunuz? şikayet esnasinda iletisim icin verdigim telefon numaramı bu köpektapar ruh hastalarına verdi ve kadın beni arayarak derdin ne? sıkıntın ne? o zaman yuruyus yaparken yaninda mama bulundur gibi tam da saçma cümleler kurarken siktiri çekip telefonu suratına kapadım.

    aq belediyesine bak sen, devlet kurumu diye güvenip paylaştığın iletisim numaranı manyağın birine verip, vatandasları karşı karşıya getiriyor.

    kanada'da yaşayan biri olarak çok açık söylüyorum, geçenlerde gözümün önünde köpeğini tasmasız gezdirdiği için sağlam bir para cezasını kadına yapıştırdılar ! hele ki başı boş sokak köpeklerinin etrafta gezmesi, imkansız birşey :)) henüz görmedim!

    bu ruh sağlığı bozuk vicdan masturbatörleri iyi bilmelidir ki, sokakta öyle başı boş köpek möpek olmaz! çok seviyorsan eğer sorumluluğunu al evinde besle aq !

    anladın mı sevgili davar?