ridvanelka1
profili

  • survivor 2022 all-star

    geçmişte yarışmacılar dünya ülkelerini temsil etseydi kim hangi ülke olurdu serileri vardı, bu seneki listeyi siz seyircilerimizin oylarıyla belirledik*:
    ogeday: abd. yakın zamanda patronun kim olduğunu herkese gösterdi. tartışmasız adanın süper gücü. rusya ile karşılaştıklarında herkes sessizce ve korkuyla olacakları izliyor. israil şu an onunla yürüyor ama belki de bu savaşı bu yüzden kaybedebilir.
    adem: rusya. zamanında yalnız bırakılmış, soğuğu atlatmış ama yediği ayazı unutmamış biri. çok zafer kazansa da abd'ye olan hıncı gözlerinden okunuyor. onunla kapanmamış bir hesabı var ancak o gün gelene kadar gücünü toplamak zorunda.
    atakan: ingiltere. abd'nin patronluğunu kabul etmiş görünüyor, eski gücünde değil ancak dünyayı yönetme isteği asla bitmeyecek. eli kolu çok uzun ve kendi adasına çok hakim. mazisi büyük başarılarla dolu, olaylarda arabulucu rolünde takılıp son sözü söylemek ve en büyük pastayı toplama peşinde.
    nisa: israil. geçmişin yükü olmasa aslında en yetenekli kişi. kimse sevmiyor gibi görünse de kimse ondan da vazgeçemiyor. olayların başrolü. sahip olduğu en güçlü şey ise lobi. gizlice abd'yi yönettiğini düşünen çok kişi var. zamanında almanya tarafından eziyet gördüğünü ağlayarak anlattı. o hesap muhakkak yeniden görülecek.
    barış: almanya. israil'le tatsız bir geçmişi var ve ağır ithamlar yedi. geçmişte tüm dünya ona karşı birleşip ancak kılpayı devirebildiler. kenetlendiklerinde en güçlü taraftar kitlesi onda ama kitlesini harekete geçirecek bir hikayeye ihtiyaç duyuyor.
    hikmet: çin. herkesten uzakta ve başka bir dünyaya ait. fiziksel olarak en büyük güce sahip ama iş zeka ve yeteneğe kalınca büyük sorunları var. yine de bir kez zıplasa tüm adayı sallayacak güç sadece onda.
    mert: italya. normalde önemli bir güç değil ancak şeytan tüyü var. her an herkesle ittifak kurabilir, taraf değiştirebilir, hatta birkaç müttefikini aynı anda idare ediyor bile olabilir :)
    sude: fransa. çaktırmadan güçlülerden. son derece soğuk ve arogan görüntüsünün altında duygusal biri yattığı ortada. italya ile ne yaşıyor bilinmez ama bu hikayede yanan olma ihtimali var.
    nagihan: kuzey kore. herkesle savaşabilir, herkese ateş edebilir ve ne kadar yıkıcı olacağı kestirilemez. o yüzden kimse onu karşısına almaya cesaret edemiyor. gücünün tavanı belirsiz. tam bir kapalı kutu, hiçbir ittifaka girmez ve herkesin onu kıskandığına çok emin.
    gökhan: isviçre. hak, hukuk, adalet tüm sistem tıkır tıkır saat gibi. herkes onun yanında olmak ister ama bu savaş için fazla temiz olduğu aşikar.
    sema: güney kore. ezeli rakibi kuzey kore'nin yanına bu sene bir de ikizi japonya eklendi. en yakınındakilerle sorun yaşasa da batı ittifakının gözdesi olduğundan korunmaya devam edecek.
    seda: japonya. azim, disiplin ve savaşçılık. başarısız olduğunda en çok kendine kızsa da soğuk ve sinsi bir yanı var. sürekli kolay rakip kovalıyor ve bunun anlaşılmadığını zannediyor, çin'le tarihsel sorunlarının üstü örtülü olsa da o yara kaşınırsa çok kan dökülebilir.
    yunus emre: sırbistan. balkanların hırçın çocuğu. savaşmak onun genlerinde var, gözü dönerse kimse onu durduramaz. bir gün kıyamet kopacaksa ilk kurşunun ondan gelmesi çok mümkün.
    evrim: bol dedikodu, tembellik, ortalık karıştırma, kendini olduğundan 100 kat üstte zannetme ve israil'e hamasi söylemler. hangi ülke olduğunu bilemedim *