tuluce2
profili

  • ev sahiplerinin kiracıları çıkartma furyası

    2 farklı evde kiracımız var ikisi de piyasanın oldukça altında kira ücretleri ile kalıyorlar. ancak bırakın evden çıkarmayı arayıp rahatsız dahi etmiyorum. kira artışını da zamanı gelince kendileri belirliyor ona da asla ses çıkarmıyorum. çünkü ikisi de evleri tuttuklarında yeni evlilerdi. eh malum şimdi çocuk falan düşünüyorlar o yüzden ufak da olsa kendi çapımda iyilik yapmaya çalışıyorum. şu ölümlü dünyada her şey para değil ama elbet herkesin de böyle davranmasını bekleyemeyiz. sadece yapabilen insanlara başkalarının mutluluğunda paylarının olmasını öneririm. gerçekten iyi hissettiriyor.

    edit: imla, yalabilen -> yapabilen

    edit2: gelen çok sayıda küfüre istinaden arkadaşlar 1000 tl bile arttırsak 60-70 dolar yapıyor bunun da hiç bir işe yaramayacağı aşikar. onun yerine ben iyilik yapmayı hem kendi psikolojim hem de karşı taraf açısından daha tercih edilebilir buluyorum.

    edit3: arkadaşlar destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. kötülüğü değil de iyiliği yaymaya çalışalım. iyiliğe hepimizin ihtiyacı var.

    edit4: bu entryden sonra kiracı arkadaşları arayıp hal hatır sordum birinin eşi 5 aylık hamileymiş. kız çocukları olacakmış. şu anda içimdeki huzuru ve mutluluğu size anlatamam. işte bu duygu para ile asla satın alınamaz.

  • cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden

    kış gelmemişken ve gökyüzünde halen güneş parlarken havuza gidip güneşin tadını çıkarmak