barfiks ceken portakal3
profili

  • mersin kız yurduna suriyelilerin yerleştirilmesi

    kendi halkım -5 derece'de çadırlarda hayatta kalmaya çalışırken vatana ihanettir.

    üst edit : cüneyt özdemir'e konuşan bir bakanlık görevlisi suriyelilerin konya'ya gönderildiğini söylüyor.

    bölgede olan birkaç yazar ise hiçbir suriyelinin yurttan çıkarılmadığını söylüyor #148924899, #148944362
    hangisi doğru bilmiyorum.

    edit: (bkz: kılılı mahallesi donarak ölüyor) insanlar kömür bulamadığı için donma tehlikesi geçiriyor, acil gündemde tutarak yardım ulaştırılmalı.

    edit2: iskenderun yeni devlet hastanesi karsısındaki teknik lise bahcesine sahra hastanesi kurulmus¸ bölgede ihtiyacı olan yakınınız varsa lutfen yonlendirin

    edit 3 : yurt önünden görüntüler

    edit 4: (bkz: antakya beton kesici ihtiyacı çok acil) gündemde tutalım, acil ihtiyaç var.

    edit 5: (bkz: ses geliyor hatay) destek verelim.

    edit 6: (bkz: hatay samandağ'a 1 battaniye bile gelmemesi) gündemde tutalım lütfen

  • cengiz holding'in 500 milyon tl yardım yapması

    milletin parasını millete bağış yapmak. yersen tabi.

  • mergim berisha

    gün içinde açıklanacak fenerbahçe'nin yeni santrforu. birkaç saate zaten görürüz ama gelirse çok doğru bir transfer olacağını düşünüyorum. oyuncu geçen sezon 40 maçta 22 gol 14 asistle 36 gol katkısı vermiş bir oyuncu, yani neredeyse her maç ya gol ya asist yapmış. benim için önemli kriterlerden biri geçen sezon çıktığı 6 şampiyonlar ligi maçında da 4 gol 2 asist yapmış olması, bu da high level turnuvalarda da etkili bir oyuncu olduğunu gösteriyor. ikinci kriterde 22 gol atmasının yanında yaptığı hayvani 14 asist, bu da hem oynayan hem de takım arkadaşlarını oynatan, besleyen bir santrfor olduğunu gösteriyor. arkasında kim oynar bilmiyorum ama rossi, pelkas ve valencia +10 golü çok rahat geçer önlerinde böyle servisçi ve bitirici bir pivot forvet varken. fenerbahçe'mize hayırlı olsun.

    edit: oha adam istanbul'a gelmiş bile çoktan, hatta kulüp binasındaymış. tebrikler ali koç, mükemmel transfer. fenerbahçe hem kaliteli bir santrfor hem de gelecekte +20 milyon'lara satabileceği bir cevher kazandı.