kedibogibogi2
profili

  • 10 nisan 2023 peker'in muharrem ince ifşası

    ses kaydındaki asıl sorunu anlayamayanlar için üst edit:

    mali müşavir denetimi olmadan parayı direkt kendisi harcamak istiyor. müşavir, seçim kampanyasına dair ihtiyaçları için gerekli parayı harcıyor zaten. kendisinin denetimsiz harcamak istemesi iğrenç bir durum. kişisel harcamalar için kullanabilir, seçimle alakasız yerlere dökebilir. böyle şeyleri engellemek için denetim mekanizmaları var anasını satayım. akp'nin yolsuzluklarını öyle kanıksamışsınız ki sorunu göremiyorsunuz. sorun zaten kendisine kampanyasını yapabilsin diye verilen parayla kampanyasını yapabilmek için uçak kiralamasında değil, sorun parayı denetimden çıkartmak istemesinde. başkanlık iyi oldu demesi de cabası. ha bir de artan miktarın hazineye devredilmesi neden garip geliyor? buradaki tek sorun hazinenin akp kontrolünde olması. devlet mekanizmaları bu kadar enfekte olmasa hiç birinizin itirazı olmazdı, çünkü olması gereken budur.

    kendisine bağışlanan paraları gönlünce yiyemediği için hayıflanan, başkanlık sistemi öven bir adet ince içeren ifşadır. başa geçse neler neler yiyecek acaba?

  • trabzon'da bir babanın 3 kızını öldürmesi

    türkiye gibi bir açık hava tımarhanesinde hakkında şiddete bağlı uzaklaştırma kararı alındıysa bu domuz ailesine işkence etmiş olmalı, polis bile gevşek gevşek "hadi barışın huehue" diyememiş olmalı. hele trabzon gibi bir yerde.

    bu domuz tam bir ay boyunca bunu planlamış. neden? çünkü çocuklarını korumak için trabzon gibi bir çukurda bile boşanma kararı almış bir anneye cehennem azabı yaşatmak istiyor. boşanma gibi durumlarda babaların çocukları öldürmesi nadir görülen bir olay değil maalesef. biraz araştırıp bununla ilgili makale de bırakayım buraya.

    bu adam planlı bir şekilde çocuklarını alıyor, işini görmeyi planladığı yere götürüp tek tek vuruyor, sonra da sakin sakin polisi arayıp kendini ihbar ediyor. mahkemeye çıktığında cinnet geçirdim diyecek. bana çocuklarımı göstermedi ondan yaptım diyecek. cart diyecek curt diyecek. aynı sizlerin burada ürettiği sikimsonik bahaneleri bir bir mahkemede kusacak.

    bu adam çocuklarını hiç bir zaman sevmedi. bu adam karısını da sevmedi. karısı ve çocukları sahip olduğu nesnelerdi, sonunda nesnelerin yapmayacağı bir şey yapıp kurtulmaya karar verdiklerinde ise bu adam "bana bunu nasıl yapar, ne cürretle yapar" diye düşündü. sonra da elinden oyuncağı alınan bir manyak olarak ailesini yok etmeye karar verdi.

    lütfen şiddete bahane uydurmayı kesin. şiddet sizin ya da en sevdiklerinizin hayatını kararttığında, canını aldığında uydurduğunuz bu bahanelerin hiç biri aklınıza bile gelmeyecek.