husatin1
profili

  • recep tayyip erdoğan

    vatan hainliğinden yargılanması gereken kişidir.

    bu benim kararımda olacak bir şey değil tabi ki, büyük türkiye nin en üst makamında olan bir kişiyi bir kişinin ithamıyla yargılanması beklenemez. kanaatim şudur ki yüce türk milletinin en az yüzde altmışı recep tayyip erdoğan ın vatan haini olduğu yönündedir. yaptıkları ve söylemleri bunun kanıtı niteliğindedir. malesef ki, türkiyede yaşayan yüzde yirmi civarı beyni yıkanmış aşırı bir kitle bulunmakta birlikte, harici cenahlarla harket halinde bulunan veya ümmetçi zihniyetteki arapperest yüzde o yüzünden bu adam cumhurbaşkanlığı gibi bir makamda bulunmaktadır.

    kendisi inanılmaz seviyede cahil bir insandır ki meziyeti futbol oynamak, kuran okumak, şiir söylemektir.

    zeka seviyesi ortalama türk insanı seviyesinden bile düşük olabilir. iq sü 95 çıkarsa kolumu keserim. ama mümkün değil, bu arada japonyanın ortalama iq sü 110.

    bu kadar düşük bir insanın bu kadar yüksek seviyelere gelmesi, mucize üzeri mucizedir.

    türkiyede liyakat olsa belki forvet olup gol krali olabilecekken cumhurbaşkanı olmuş.

    bir dediği bir dediğini tutmamaktadır. çünkü düşük zekalı insanlar daha sık yalana başvurur ve söyledikleri yalanın absürdlüğünü anlamaycak kadar aptal olup kendileri de inandığı için inandırıcılık seviyeleri yüksek olur. malesef zeki insanları bile kandırabilirler.

    edit: hakaret olan kısımları sildim. fazla abartmışım sarhoş sarhoş. sildiklerimi de zaten çoğunluk biliyor, dillendirilmese de olur, belki tapınıcılarını tahrik eder, sonuçta kitlesi de kendisine benzer.