unkepthope2
profili

  • ismail kartal

    sorun teknik taktik bilgisinde degil. sorun zihniyetinde ve psikolojisinde.

    bakin satir aralarini iyi okuyun:
    "sonuna kadar yaris icinde kalacagiz"
    "rakip 2 defa geldi, ikisi de gol oldu"

    hayir hocam, hayir! bunlar sampiyon zihniyeti olan bir teknik direktorun laflari degil. bunlar sampiyon olacak takimin liderinin laflari degil. simdi ne var bunda diyeceksiniz. okan buruk gs 1 gun once mac kazanip mac fazlasiyla lider oldugunda bir sonraki maci fb kazanirsa liderligi geri verecegini bile bile ligin lideriyiz diye aciklama yapar. yine ayni mantikla fenerbahce lider olmasina ragmen trabzonda sampiyonluk mesalesini yaktik der. sen ne diyorsun? sonuna kadar yarisin icinde olacagiz. bu ne demek? gs kaza yaparsa gecer sampiyon olurum, kaderim gsnin elinde demek. sorsan oyle demek istemedim der ama iste allah soyletti dedikleri sey budur.

    samsun maci 1-1 bitmis, diyor ki ceza sahasina girme rekoru kirdik, rakibin pozisyonu yok, sans bize gulmedi. ulan hassiktir derler adama. biz elimizden geleni yaptik, top bizi sevmedi, 73 kez ceza sahasina girdik ile sampiyon olunmaz. biz son hafta denizlide, trabzonda ayni sebepten 2 sampiyonluk verdik. 50 tane pozisyona gir, maci domine et, herhangi bir onemi yok.

    cikip diyeceksin ki bu takimi sampiyon yapacagim. bu 2 maci kazanamamak bana yazar. gerekirse gsyi evinde yenip sampiyon olacagim, kaderim baskasinin elinde degil, benim elimde diyeceksin. diyemiyorsan sampiyon falan olamazsin.

  • bir depo benzinle yapılan km

    ekşisözlük yazarları 20k ve üstü maaş alır, 100km’de 3 litre yakar, ankaradan istanbula sol şeritte 2 saatte gider. 29cm penisi vardır ve hepsi 1.90 üzeri boy ortalamasına sahiptir. ekşisözlük yazarları ari ırktır.