hisli velet3
profili

  • en son harcanan paranın miktarı

    188 lira lösevden mandalina aldım

  • ben avukatım

    bugün sıkışık bir otoparkta geri geri çıkarken bir sürücü arabasının içinde olduğu halde aracını ileri almadı. o aracı santim ileri almadığı için yarım saat kadar orda aracı çıkarmak için uğraştım.aracının önü gayet müsait. benim aracımda eşim ve iki arkadaşı vardı

    neyse yanından geçerken camı indirdim ve gayet sakin şekilde aracı biraz öne alsanız bu kadar sıkışmayacaktı burası dedim.

    bu arkadaş birden celallenip arabadan indi ben o ana kadar hala sakinim aracın içine kafasını sokar bir halde. ben avukatım sen kimsin diye argo argo konuşmaya başladı. o an sinirler zıpladı benim bende araçtan indim. çevredekiler girdi araya neyse konu bu değil.

    çok beyefendi avukatlar ile tanıştım, en yakın arkadaşım avukat. her meslekte böyle insanlar var demekki

    edit: avukat arkadaşlara bir soru. bu yukardaki olayda anlattığım kişi arabanın içine gövdesi camdan içeri sokarak “ben avukatım sen kimsin dedi ve argo konuştu” bu haneye tecavüz sayılır mı haklarımızı bilelim de ona göre hazırlıklı olalım.

  • bmw'yi itici yapan detaylar

    sürücüleridir.

    markaya sözüm yok. ama sürücülerinin bana rastlayanlarının neredeyse tamamı eğitimsiz tiplerdir.

    bayram dönüşü trafikten kaçınmak için izmir otobanını tercih ettim.

    bu aracın sürücüleri hangi şeritte olursanız olun sürekli selektör yapıp sürüş konforunu bozuyorlar. eğitimsiz olduklarını nerden anladım? çünkü eğitimi doğru düzgün almış insan maganda gibi araç kullanmaz.

    otobanda sürüş yapanlarının neredeyse hiç biri hız kurallarına uymuyor. takip mesafesinin ne olduğunu bildiklerinden emin değilim.