telesekretmez2
profili

  • karabük olayları

    anadolu üniversitelerinde yabancı sayısının çok arttığı ve üniversitede bazı sınıflarda türk öğrenci sayısının çok azaldığının söylendiği olaylardır. (bkz: ümit özdağ)
    (bkz: karabük'te üni diploması ticareti)

    edit: çaylak yapıldım, nedenini bilmiyorum.
    edit2: özensiz başlık nedeni diye not düşülmüş.

    edit akbayram: arkadaşlar konu sadece cinsellik değil, bunun üzerinden insanları zor durumda bırakmayalım. konu toplum sağlığı ve demografik değişimin yarattığı yıkıcı etkiler. başka yere çekmeyin konuyu. konu insanların ten rengi değil. kültürel uyumsuzluk.

    cumhuriyet gazetesi

    karabük üniversitesi mekatronik mühendisliği final sınavı

    karabük üniversitesi festival

    karabük itiraf

    karabük üniversitesi etkinliklerinden fotoğraflar

    inşaat mühendisliği bölümü 3. sınıf yoklama listesi

    harran üniversitesi yoklama kağıdı

    karabük üniversitesi mimarlık bölümü sınıf listesi

    dokuz eylül üniversitesi

    tokat gaziosmanpaşa üniversitesi

    karabük üniversitesi itiraf sayfası

    (bkz: nijeryalı adamla birlikte olan öğrencinin dramı)

    edit: doktoriks ve duffyduckinayakparmagi uyardı, arkadaşlar prezervatif hpv'den korumaz. kadınlar lütfen hpv aşılarımızı olalım. hpv aşısı sadece kadınlar için değildir. erkekler de aşı olup, hem gırtlak ve mide kanserinden korunmalı hem de bulaştırma riskini azaltmalılar. bunu da kamu spotu olarak buraya bırakalım.

    "üniversitedeki türk öğrencinin bana attığı mail:

    gamze hanım merhabalar. ben karabük üniversitesi öğrencisiyim daha önceden bu durumu x’te duyurmaya çalışmıştım. kendi bölümüm özelinde söylemek isterim ki sınıfın %95’i mülteci öğrencilerden oluşmaktadır. türk sayısı derslerde 2 veya 3 kişiyi geçmiyor sınıfa girdiğim gibi cam kenarına oturup camları açmak zorunda kalıyorum aksi halde kokudan sınıfa girilmiyor, öğrencilerin yoğunlukla yaşadığı 100.yıl mahallesinde türkler ev bulamıyor çünkü yabancılar çok daha fazla ücret ödeyip evlerde çok fazla kişi kalıyorlar. taciz, çevreye verdikleri rahatsızlıklar, kampüste toplu hale bağrışıp hareket etmeleri her şeyleri çok rahatsız edici. daha mart ayının başında sosyalfest denilen bir organizasyon düzenleyip ortadoğu çevirdiler(ekte fotoğraflar mevcut). lütfen bunun üstüne gitmeye devam edin her türlü özveriye hazırım. karabük türk kalsın. saygılarımla.."

  • 18 temmuz 2021 kemal kılıçdaroğlu tweeti

    türkçe tweet
    ingilizce tweet

    gılışdar dede vitesi yükseltti iyice.

    "dünyaya sesleniyorum: beni erdoğan’la karıştırmayın. kuvayi milliye geleneğinden geliyorum. kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! ben haram yemedim. geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. yok öyle!"

    ingilizcesini de yazmıştır:

    "my call to the world: i’m nothing alike to erdogan. i come from the kuvayi milliye tradition. no one can declare our soldiers as watchmen to where they fled; or declare my country an open prison to refugees. let me tell you in advance, very tough negotiations are waiting for you."