androgeo1
profili

  • suriyeli sığınmacılar

    asalak sürüsüdür.

    burda hümanizmin kitabını yazan yazarlar ve bunlara sahip çıkılmasının insanlıktan veya müslümanlıktan ötürü gerekliliğini savunan tüm insanlar henüz bu grubun yediği boklara tanıklık etmemiştir. ulan zenginken hümanizm yapmak kolay tabi. inin bir de halk çerçevesinden bakın şu olaya hadi.

    suriyeli piçlerin neler yaptığının farındasınızdır heralde. buraya bir sürü insan yazdı.suriyeli dilenciler başlığında da yazıyor aynı şeyler. hadi bunlar piç, hadi bunlar küçük. lan bugünlerin yarınları da olacak bu piçozlar büyüyüp yol kesmeye, yolu siktir et seni beni kesmeye başlayacak. abi hümanizm, insan sevgisi, mevlana sözleri vs. gibi sikko beyin uyuşturucularına benim canım tehlikeye girene, benim hayat standartlarımı olumsuz etkilemeye başlayana kadar eyvallah derim, dersiniz. ama sonrası için kusura bakmayın bırak suriyeli sığınmacıları kendi 1.derece dışındaki akrabalarımın bile yüzüne bakmam. birader ben bir bireyim üstelik. benim romantik devletin stratejist olması beklenirken neden bir devlet duygusal yaklaşır bu işe ? neden olacak bela arıyor da ondan amına koyim. sizin müslüman kardeşleriniz savaştan kurtulacak ama gelip benim parkıma sıçacak sonra gidip benim sevgilimi taciz edecek hatta ve hatta senin baş örtülü bacına saldıracak.. yok artık anasının örekesi.. ama öyle gerçek bu.

    ben bundan neden zarar görüyorum ya ?

    vergimi verdiğim, tüm toplumsal kurallarına uyduğum ve kimseyi rahatsız etmeden kendimce yaşadığım bir ülkeye sonradan gelen insanlar seni, beni neden rahatsız etme hakkına sahip abi ? sikerim böyle işi.

    dilenen suriyelilere bakıp acıyan, yardım eden düşük seviye zeka sahiplerine de bir şey sormak istiyorum. bak kardeşim sen de benim gibi yıllardır beğenerek veya beğenmeden bu ülkede yaşamaya devam ediyor, türlü sikimsonik aktiviteler için sokaklardan geçiyor caddelerde geziyor ve kafelerde oturuyorsun. şu ana kadar dilenen bir zenci gördün mü ? veya trafikte yolunu kesip saat almıyorsun diye arabanın üstüne yatıp canına kasteden bir zenci ? veya yok abi saat almıcam diyince seni sıkıştıran bir zenci ? bak adam dilenmiyor zaten orayı geçtim ama yüzsüz de değil.

    bu asalaklar yatıyorlar bir kenarda, üstlerine ince bir battaniye çekip sabahtan akşama kadar çoluk çocuk "ben suriyeliyim, lütfen yardım" tarzı şeyler yazan kağıtların önünde dileniyorlar.

    hümanistleri de villalarından inip sokağa karışmaya davet ediyorum. siktiğimin fikirleri her insana işliyor mu işlemiyor mu bunu da merak ediyorum. bugüne kadar ölen bir ışid mensubuna üzüldüğünü belirten birini görmedim. o da insan birader.hadi savun onun da yaşama hakkını.

    konuyu dağıldı baya ama bir çok insan gibi ben de çok doluyum bu konuda. küçücük bir yaşanılabilirliği vardı bu ülkenin onu da bu suriyeli asalaklar sikip attı, şaka gibi amk kırk yıl düşünsem son darbeyi "sığınmacılardan" alacağım, alacağımız aklıma gelmezdi :)