sikimde degil5
profili

  • recep tayyip erdoğan

    --- spoiler ---

    "merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. hatay'a geldi mi? şu anda hatay garip kaldı, mahzun kaldı"
    --- spoiler ---

    boyle bir aciklama yapmis somurge valisi. yaptiginin adi yok ya, al hepsi senin olsun, ne icin yahu ne icin bu hirs. deprem oldu insanlar öldü, en ufak bir sorumluluk hissetmeyi birak hala belediye pesinde.

    bu mobbingi adanaya yapti yillar boyunca, kendisi iktidara geldiginde adana ulkenin en gelismis yerlerinden biriydi, en cok vergi veren 13. il olmasina ragmen devlet yatirimlarinda 78. falandi. yillarca somuruldu ihmal edildi ama adana kendisine teslim olmadi. genel secimlerde de belediye secimlerinde de alamadi adanayi. umarim hataydan da gerekli cevabi alir.

  • karnın aç mı köpek

    halki asagilayan akpli gurbetci beklerken dunya tatlisi minik bir kiz cocuguyla karsilastigim vidyo.

    (bkz: çok tatlı)

  • akp'nin bitirdiği güzellikler

    universitelerin icinde alkol alabilirdiniz bu cok siradan bir seydi. neyse ki akp geldi de artik boyle bir sey yapilamiyor. icip icip akplileri sikiyoduk cunku onceleri.

  • fiyatı korkunç bir şekilde artan ürünler

    peynir lan peynir amk peynir. ‘peynir ekmek yerim sana muhtac olmam’ denilen peynir. bildigin peynir. vallahi de peynir billahi de peynir. ne yiyelim orospu cocuklari ne yiyelim bokumuzu mu yiyelim. emegi gecen herkesin gelmisini gecmisini sikeyim. keske allah olsaydi da obur tarafta hesaplasabilecegimizi dusunseydim ama siz de biliyosunuz ben de biliyorum ki allah yok. ama bir gun bana muhtac olursaniz bi yudum su vermicem demek isterdim ama ben sizin gibi degilim lan. acirim, yardim ederim. kendimi de sikeyim bu duzeni de.

    (bkz: evet delirdim)

  • türkiye'de lüks olup yurt dışında olmayan şeyler

    siyasal islamci beslemek baya lukstur. milyonlarca lira, gemicik ve pudra sekeri tuketirler, asla doymazlar. cok pahali bi zevkimiz var bu konuda dunyali dostlarimiza gore.

    (bkz: siyasal islam bu ulkenin kanseridir)