gorgoroth agasi2
profili

  • macbook edinme sebepleri

    buraya yazanların çoğu mastürbasyondur. windows laptopumda sıfır sorun yaşadım, öyle üst seviye bir ürün de değil. macbook air kullandığımda benim makinenin ne kadar da iyi olduğunu görüyorum ama başka bir arkadaşımda macbook pro var ve keşke bende de bir tane olsa diyorum.

    benim için en güzel yanı müzik. çok güzel plug inler var ve kaliteli bir ses veriyor. macle çalınan bir gitarın ses kalitesi yükseliyor resmen. kayıt vs için benim açımdan daha tercih edilesi

    ama sırf bunun için mac alacak profesyonellikte değilim. çünkü kullanışlı ve özgür bir bilgisayar değil. kendimizi kandırmanın manası yok, windows'un kullanışlılığına asla sahip değil. rar'dan çıkarma işlemi bile zahmetli olur mu bir bilgisayarın yahu. evet korsana karşıyız ama ücretsiz program da yok ki. yani windowsta her ürünü lisanslı kullanmıyoruz yalana gerek yok.

    2015ten vs kalma macler cidden kötü. bakıyorsun ekranın renkleri fellik gibi. şimdi dci-p3 renk uzayı %95ten yüksek olan ekranlar koyuyorlar windows laptoplara. ıps ve 120 hz çoğu.

    sözün özü bu tarz teknolojik ürünler son çıkanlarından alınır bana göre. yeni mac ile yeni win laptop arasında bence de fark var ama eskilerinizi gelip övmeyin komik oluyor. hele 5 senelik laptopa 10k fiyat biçen mac sahiplerine kafam girsin.

  • 13 nisan 2021 spor salonlarının kapanması

    nedense oruç tutmayanların puştluğuna yapılan bir kararmış havası sezdim. bu kadar zamandır kapatmadın, tam da ramazanda oruç tutanlar gidemeyince iyice boşalacağı anda kapattılar.

    ayrıca vakalara kafe ve restoranlar kadar etkisi olmadığı da bariz.