sivridillibilge1
profili

  • fakirleri kandırmanın yeni yolu kendini geliştir

    şimdi de bu çıktı.

    kendini geliştir,yazılım öğren,spor yap,girişimci ol, e-ticarete atıl vs.millet de sanıyoki yazılım öğrenince bill gates olacağım.kendi hayatımızı belirlemede düşündüğümüzden çok daha fazla etkisisiz aslında.asıl önemli olan doğduğun sınıf ve ailen.son yıllarda aşılanan her şey senin elinde,istersen,emek verirsen olmayacak şey yok lafları safsata yani.zengin çocuğunu en iyi okullara gönderecek ve çocuk çok iyi bir çevrede yetişip iyi bi eğitim alacak ve paranın getirdiği şansın yanında aldığı eğitimle de fakirlerden önde olacak.

    aslında gerçek olanla bize gösterilen bambaşka şeyler.son günlerde elon musk çok popüler.nereye baksam girişimci,yaratıcı,deha gibi şeyler yazılıyo ama adamın babasının elmas madenleri olan bir milyarder olduğu hiçbir yerde yazmıyo ne hikmetse .

    zenginlik zenginliği,fakirlikse fakirliği doğuruyor.yani elimde 10 milyon para olsa ben bu parayla gidip köşedeki kuyumcudan altın alsam ertesi ay son model araba parası kadar kar ederim ama elimde 10 bin lira varsa bu paradan edeceğim kar bekleyeceğim zamana bile değmeyecek ve bu sistemden çıkmak imkansız.ne kadar zeki,başarılı bi insan olursan ol mevcut imkanlar doğrultusunda hayatın şekillenecek yani işçi çocuğuysan 3 aşağı 5 yukarı sen de o imkanlarda biri olacaksın,fabrikatör çocuğuysan sen de fabrikatör olacaksın ve tekrar söylüyorum yetenekli,zeki ya da aptal falan olman hiç önemli değil.tek önemli olan sana sunulan imkanlar.

    (bkz: inanılmaz sayıda rekor mesaj aldım. resmen mesaj kutumu patlattiniz. umarım sandıkları da özgürlük ve bağımsızlık için boyle patlatirsiniz, seçimlerde doğru seçim yaparak. aslında herkesin duygularına tercüman olmuşum onu farkettim . beni tanımak isteyenler tanışmak isteyen insanlar onore ettiniz. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. mesaj kutum fikir ve muhabbete her zaman acıktır. )