dans ve israr3
profili

  • ahu yağtu'ya aylık 186 bin tl nafaka kararı

    gayet yerinde bulduğum karar. 10 bin dolarcık iştirak nafakasını 3-4 bine düşürmek için ''pandemi işlerimi bozdu'', ''dolar çok yükseldi'' gibi temelsiz gerekçelerle itiraz edersen 14 milyon liralık reklam anlaşmandan tut, dijital mecralara yaptığın film ve dizilere kadar dökerler böyle önüne işte. dolar çok yükselmişmiş. sanki sahip olduğu gayrimenkullerden, yurtdışında olanları geçtim, türkiye'dekiler için de dolar cinsinden kira almıyormuş gibi. dolar yükseliyorsa sana yükselmiştir. sadece boş vaktinde yaptığı çizimleri nft olarak 3 milyona sattı bu adam yahu.
    cem yılmaz kendini acun ılıcalı'yla, rahmi koç'la karşılaştıra karşılaştıra fakir olduğu sanrısına fazla kapılmış herhalde.

  • esra bilgiç'in victoria's secret reklamı

    müptezellerin son histerisi normal reklam. bu cahil odunlar bra + blazer outfit kombininden de bihaber herhalde. sanki esra bilgiç iç çamaşırı modeliymiş gibi triplere girmişler bir de. illa daha çıplak bir nahiye bölgesi gerekiyor bunlara. halbuki bilgiç çekimi öyle kabul etseydi imaj skandalı olurdu.
    bir de ağızlarına vurduklarım eski türkiye diye saçma sapan konuşuyor. senin eski türkiye'nin en büyük jönfisi türkan şoray yüzlerce film çekti, türkan şoray kanunu diye bir şey çıkarıp tüm yapımcıları köpek etti, öpüşmedi sevişmedi. gayet de güzel yaptı o sayede sultan oldu.
    eski türkiye'ymiş peh peh abime o zaman 80'lerde sinemadaki seks furyası saralım. ayaktakımı yetişkin erkeklerinin bir salona doluşup donlarını ıslattığı o aydınlık dönem.
    90'lar deseniz televizyonun ilk yılları saldım çayıra döneminde türlü kepazelikler, frapanlıklar vardı ama sonra denetim geldi çat çat kanal kapattılar. huysuz virjin'in röportajı var kaç kez kanal kapattım diyor yalan mı söylüyor? biraz ağzını bozsa haftaya tam sayfa rtük yazısıyla ekran kapanıyordu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz birader. televizyonlar çok özgürmüş... o yüzden mi binlerce ergen cine5'in şifreli karıncalı yayınından bir şey seçeriz diye helak oldu? bu güruhu en iyi muharrem ince tanımladı (''şizofren'') her defasında tatanka reise hak vermek zorunda kalırken buluyorum kendimi...

  • 26 yaşında iki kere boşanmış kadın

    ilk çalıştığım işyerinde böyle bir kız vardı. ay yüzlü, güleç, sıcakkanlı, erkek olsun hemcins olsun herkesin güzelliğine gıpta ettiği. 3. kez evlendi mi bilmem ama en tutucu adam bile bu kızla evlenme imkanı olsun bir dakika düşünmez eminim. sınanmadığınız güzelliğin tok alıcısı olmayın hemen, hayat insanın karşısına neler çıkarır bilinmez.