muzzi10
profili

  • imei kayıt ücretinin 31.692 lira olması

    haram zıkkım olsun. kararı alıp uygulayan çağ dışı zihniyete allah kanser nasip etsin, binbir türlü belalarını versin.

    amin.

  • zeka düşüklüğü belirtisi

    çok fazla dinle ilgilenmek. bu tür insanlar bir şey üretemezler, bir özel yetenekleri yoktur, özel hobileri yoktur, gezme tozma yeni şeyler öğrenme yetenekleri ve enerjileri yoktur. tek bildikleri kulaktan dolma yarım yamalak dini hurafelerdir. sabah akşam bu rezil beyinleriyle onu bunu kafir ilan ederler. sürüngenlerden aşağıdır bu tipler.

    not: muhafazakar çevreden gelen biriyim ve bunların ciğerini bilirim.

  • yazarların 2018 ve 2023 seçimleri oy tercihleri

    2018 - bay recep
    2023 - bay kemal

    not: 2018'de dolar 4 tl iken bu kardeşinize yetkiyi verin ülkeyi uçuracağız, şahlanacağız dedi al sana yetki dedik ama ülkenin içine etti, milleti rezil etti. bu yüzden 2023'te deva ile birlikte kılıçdaroğlu'na oy atacağız. takım tutar gibi parti veya adam tutma olayına karşıyım.

  • 20 ocak 2023 imamoğlu'nun anadolu turu başlatması

    %25 oyla seçilen ibb eski bld başkanı recep erdoğan o dönemlerde fıldır fıldır anadolu turu başlattıysa %54,21 oyla ibb bld başkanı seçilen ekrem imamoğlu da bal gibi anadolu turu başlatabilir!

    14 mayıs'ta parti devleti karşısında eski bir akp seçmeni olarak "yeter söz milletin!" diyeceğiz inşallah!

    koştur ekrem başkan!

  • 18 ekim 2022 s. medya yasası'nın yürürlüğe girmesi

    hayırlısı olsun. aşağıdakileri söyleyip dezenformasyon yapma amacıyla halkı yanlış yönlendirip kasıtlı olarak kin ve nefrete sürükleyenleri de ilgilendiren yasadır.

    *** akp'li cahil şarlatan kız: metrobüs kazasında binlerce ölü var! (ölü yok)

    *** başörtülü bacımın üzerine işediler. mobese görüntüleri elimizde. (10 yıldır görüntü yok)

    *** camide bira içtiler. (namuslu müezzin: hayır içilmedi)

    *** dolar 3 tl iken; dolar alan yaya kalır (kalmadı)

    *** ingiltere'de cov aşısı ücretli (ücretsiz)

    *** ingiltere, avrupa, abd'de market rafları boş (boş değil)

    edit: imla

  • osmanlı'yı kimin yıktığının bilinmemesi

    osmanlı kendi cehaleti ile yıkıldı. kendi kendine ihanet etti.

    ingiltere manchester'dayım. geçen hafta science and industry museum'u gezdim. adamlar 1700'lü yıllarda makine üretmiş sanayileşmiş. aynı dönemde osmanlı ne yapmış? yenilik ve devrim isteyen padişahları katletmiş. oraya buraya saldırmaya devam etmiş, sınırlarını daha fazla genişletmeyi düşünmüş. nitelikten ziyade kalitesiz niceliğe odaklanmış. cahil şeyhülislam fetvalarıyla saçma sapan işler yapmış. bugünkü türkiye gibi akıl ve bilimi reddetmiş, saraylarda takılmış, liyakate çok fazla önem vermemiş ve kendi sonunu hazırlamış.

    yok ingilizler yıktı, yok rotschildler bilmem ne yaptı, yok atatürk ajandı geçin bunları!

  • muhafazakar ahlakı

    muhafazakar aileden gelen biri olarak diyorum ki muhafazakar ahlakı çöptür. hepsi allah'a hesap verecek. allah'ın gazabı bunların üzerine olsun. ingiltere'deyim, hristiyan ve yahudilerin büyük çoğunluğu müslümanlardan daha dürüst ve ahlaklıdır.

    bunlar öyle basit ve kalitesiz bir topluluk ki doğu türkistan olayında sesleri çıkmadı, salağa yattılar. neden? çin babalarını üzmemek için. para lazım!

    bunlar genellikle ölçü ve tartıda hile yaparlar, süte su katarlar, malzemeden çalarlar, vergi kaçırmak için çalışanın maaşının yarısını elden yarısını bankadan verirler (bizzat yaşadım)

    bunlar genellikle daire, araba, yazlık vs mala tapınırlar ve sürekli mal biriktirirler. işleri güçleri mal mülktür. allah falan hikayedir.

    bu hayrettin karaman denen tayyibin dincisi demedi mi iktadara zarar verecekse yolsuzlukları dillendirmeyin diye. diyanet demedi mi devlet toki için kredi verirse faiz haram değildir diye. ulan 25 sene önce demiyor muydunuz almak da haram vermek de haram, her türlüsü haram diye bukalemun münafıklar!

    daha yazarım da gerek yok. bunlara değmez!

  • 1 haziran 2021 abdulkadir selvi köşe yazısı

    düşkün abdülkadir ailene küfretmek istemiyorum ama allah tez zamanda senin belanı versin. hırsızı, uğursuzu korumak için düştüğün durumlara bak! inşallah bir aracın içinde yanarak can verirsin!

  • ak partiye oy vermek için nedenler

    yukarıdaki organizmaya yazıyorum. 2002 yılında 50 tl ile 40 dolar alınabilirken 2021'de 50 tl ile 6 dolar alabiliyorsun bu mu lan erdoğan'ın müreffeh ve gelişmiş türkiyesi! kim bilir nerede hangi kulübede yaşıyorsun. en son ne zaman yurtdışına çıktın? en son ne zaman bir teknolojik ürünü bir ay düşünmeden satın aldın? altında ne marka araba var? evin var mı? çoluğun çocuğun bu ülkede rahatça iş bulabilir mi sen akpli olmana rağmen! hala saçma sapan trol trol konuşuyorsunuz ya! herkesin elinde telefon var değil mi? doğru. telefonları erdoğan üretti ve dünyaya çok büyük fayda sağladı size göre. 30 sene önce zaten mobil telefon yoktu. o dönemlerde ne kötüydü şu an ne çok iyi size göre anlamıyorum ki? yaşım 37 ben böyle kepazelik görmedim arkadaş!

  • ingiltere'nin çirkin bir ülke olması

    coğrafi açıdan çok güzel bir ülke değil. iklim de sıkıntılı. ancak kurumların sağlam oluşu, yasaların tıkır tıkır işlemesi, eğitim sisteminin yüksek kalitesi ve tatlı su kurnazı diktatörler tarafından kendi halkını sömürerek yönetilmemesi uk'yi fazlasıyla güzel bir ülke yapmaktadır.