hentrin4
profili

  • zeka insanın çevreye uyum yeteneğidir

    zekanın çevreye uyum yeteneğiyle uzaktan yakından bir alakası yoktur. çevreye en çok uyumu en ortalama olanlar gösterir. zekası en yüksek olanlar ya da en düşük olanlar değil. çok uç başarılara imza atmış kişiler genellikle uyumsuzlukla suçlanmış kişilerdir. ağzı laf yaparak toplumda tutunabilen vasıfsızların avuntularından birisidir sadece bu. bir benzerini satranç aslında zekayla pek de alakalı değil diyen armutlarda da görebilirsiniz. koşarak uzaklaşın.

  • dele alli

    hakkında bu başlıkta yapılan muhabbetlerin % 99'u boş olan bir zamanların wonderkid'i inanılmaz yetenekli futbolcu.

    dele alli, pjanic değildir arkadaşlar. anelka da değildir, balotelli de değildir, gomez de değildir, falcao da değildir, mesut da değildir.. futbol da cm değildir. bunlar insan. her birisinin farklı karakterleri, yaşadıkları farklı hayatlar, kimisinin özel yaşamlarında sorunları, kimisinin psikolojik problemleri var. kimisi için bunlar dönemsel, kimisi için kalıcı vs vs. havanda su dövmenin manası yok. kimse bilemez adamın ruh halini ya da konsantrasyon seviyesini. gelip yatabilir de, daha 26'yım ölmedim ulan ben de diyebilir. hocayı ve türkiye'yi çok sevip yeniden de doğabilir, sikerim futbolunu diyerek daha da dibe batabilir. söylenen maliyetler doğruysa almaya değer bir risktir bence. gerisini yaşayıp göreceğiz.

    "ghezzal'ı iyiki almadık , morutan daha iyi" yorumları yapan futbol uzmanlarının bunu anlamasını beklemiyorum tabii ki.

  • 7 nisan 2021 alanyaspor'un yediği ikinci gol

    şu ülkenin kafasız sporsever kitlesi şikenin aleni pozisyonlar ile yapılmayacağını halen anlayamadı. taraftar ayırmadan söylüyorum bunu. yıllar önce gençlerbirliği kalecisine de aynı imalarda bulunulmuştu ama onun da altı boştu. sporda şike ile ilgili yazılmış kitaplar var, açın okuyun biraz.

    şike yapacak adam dur şu topu auta atayım diye köpek gibi depar atmaz. o pozisyonda olmamayı sağlamak çok daha kolaydır ve şüphe uyandırmaz çünkü. ya da zaten 1-0 yenik durumdayken gidip de şüphe uyandıracak bir golü bilinçli şekilde yemez, çünkü göze batar.

    agresif oynayıp penaltı yaptırmak, bilinçli şekilde 10 kişi kalmak , kötü pozisyon almak gibi yöntemler kullanılır bu işlerde. herkesi kendiniz gibi kafasız zannediyorsunuz. matchfixing öyle kahve muhabbeti şeklinde yapılan bir şey değil.

    futbolda şike yok mu, tabii ki var ama bir çoğunuzun ruhu dahi duymuyor o maçları.
    hadi siz mastürbasyona devam edin.

  • sergen yalçın beşiktaş'ın fatih terim'idir

    sergen yalçın sergen yalçın'dır. fatih terim olmasına lüzum yok, olmasın da zaten.