uchiha itachi2
profili

  • 29 nisan 2021 real madrid anadolu efes maçı

    basketbolun katili şerefsiz ispanyolların ve bunun en büyük temsilcisi kralın piçleri olan realin, efes pilsen tarafından duvardan duvara vurulduğu bir ilk yarıyı izledik.

    edit: anadolu efes diye bir takım benim için hiç olmadı. koraçtan beri efes pilsen, vahabiler gittiği zaman eski ismine geri dönüş yapacaktır.

  • azizler

    (bkz: vavien) in devam filmidir.

    -haluk bilginer'in eşi olan binnur kaya, vavien filminde de engin günaydını'n eşini canlandırıyor. vavien çıkış tarihi 2009, kamuran'ın ölüm tarihi 2009. anlıyoruz ki daha sonra bir şekilde bu işi başarmış.

    -haluk bilginer aziz'in gelecekteki hali, zamanında arabadan eşini atıp, öldürmeye çalışması yüzünden çok perişan hale gelmiş. lsd alarak acısını hafifletiyor. eşinin kanserden öldüğünü görmesi filan hep halüsinasyon.

    -küçük velet vavien'de engin günaydın'ın abisini canlandıran settar tanrıögen yani cemal. vavien'de de sürekli bu şekilde engin günaydın'ı darlar, sen ne ayaksın olum tarzı sorular sorardı. tam bir denyoyu temsil ediyor.

    -alp ise vaviende engin günaydının sürekli pavyonlara gidip her aziz bey diyene 100 doları basmasını temsil ediyor. yalnız hissettiği için bütün rızkını pavyondaki sarı fırtınaya yedirmekte de sakınca görmüyor haliyle.

    -cevdet, vaviendeki engin günaydın'ın vicdanını temsil ediyor. kendisinden tiksinmiş adeta bir süper ego gibi sürekli azizi cezalandırıyor. görmezlikten geliyor. ne zaman iletişim kurmak istese kapılar suratına kapanıyor.

    - son olarak aziz'in konuştuğu barmen zagor. masumiyet filmindeki bekirin(haluk bilginer) perişan olmasının müsebbiplerinden biri. çünkü uğur, bekir yerine zagora aşık. peki ''azizlerde'' haluk bilginer'in aşık olduğu kişinin ismi ne? vildan
    kader filminde bekir'in sevdiği uğuru canlandıran kim? vildan atasever.

    kamuran 2 dk sus şurada entry girmeye çalışıyoruz. neyse nerede kalmıştık?!*