salkim bulut4
profili

  • 35 yaş üstü olduğunu tek cümleyle anlatmak

    insan sevmiyorum.

  • memurun oyunun gideceği parti

    küçük bir okul anketi bırakayım:
    toplam oy: 13
    kılıçdaroğlu: 11
    erdoğan:2

  • öğretmenleri yazın kamu kurumlarında çalıştırmak

    başlıktaki girdilere bir bakın bu ülke niye iflah olmaz anlarsınız. milyar dolarlık borçlar siliniyor, birileri oturduğu yerden saatler içinde 7 sülalesine yetecek paralar kazanıyor ama öğretmenin iki aylık izin süresinde alacağı 7000 tl ücret millete batıyor. okul müdürüyüm tam bir haftadır köy okulunda akşam saatlerine kadar 4 öğretmen arkadaşla sınıfları boyadık. boyacılık yapan velilerimizin 15 bin tl istediği yerdi. iki yıldır kendi evimi boyayamıyorken. mesela bizi kıskanan almanya’da öğretmen ne kadar tatil yapıyor? ne kadar maaş alıyor işi dışında okulun boyası, camı, elektriği, suyuyla uğraşıyor mu bir bakın?

    gelen mesajlar üzerine:

    lambadan çıkan cin adama sormuş: “dile benden ne dilersen yalnız ne istersen komşuna iki katını vereceğim.” adam da hiç düşünmeden: "benim bir gözümü oy." demiş.

    gözünün birinin kör olmasına razı olan adam, komşusunun iki gözünün kör olmasının mutluluğunu yaşamak istiyormuş.

  • memura %30 zam yapılsın

    kardeşim kimsenin asgari ücrete yapılan zamma kinlendiği yok! mevcut zamla dahi insanca yaşanabilecek bir ücret değil bu ancak yıllarca okuyan, ailesi ve kendisi maddi zorluklar yaşayan, atanmak için psikolojisi bozulan,yıllarca ailesinin eline bakmak zorunda kalan insanlar bu yaptığımız emeğin bir karşılığı olsun istiyor ki gayet doğal mesela ben okul idarecisiyim niye doktor, mühendis benden fazla kazanıyor demiyorum çünkü benden daha fazla emek vermiş, veriyorlar. mesela okulumda çalışan üç tane işkur çalışanı var. ilkokul mezunu ev hanımları. bir siyasi partiye oy vermek tüm emekleri.kuş uçmaz köylerde zorunlu hizmette falan çalışmadılar. samimi olarak hiç gözüm yok daha fazla kazansınlar ama yıllarca dirsek çürüten bu memleketin iyi kötü okuyan çocukları iş bulamazsa veya düşük ücretlere çalışırsa hiç kimseyi okumaya ikna edemezsin. uzun oldu biliyorum ama geçen yaz çocuğunuz çalışmıyor, ödev yapmıyor diye okula çağırdığım veli “okusa ne olacak, ben okumadım kepçe operatörüyüm senden fazla kazanıyorum” dedi ki haklı.