asdfgh6784
profili

  • istanbul'da açık alanlarda alkolün yasaklanması

    bu valiliğin alabileceği bir karar değil. için cezalarını yazsınlar itiraz edin. kabahatler kanununda düzenlenen sarhoşluk durumu dışında kesilen cezalar iptal edilir. yok bir de sarhoşluğu geçene kadar tutacakmış bak sen. rızanız dışında ve gereksiz şekilde sizi tutan kolluk görevlilerini şikayet edin. kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçunu işlemiş olacaklar.

  • kira artışına %25 sınır getirilmesi

    peşin olarak belirteyim bir tane evim var onda da kendim oturuyorum. tayyipin en sevdiği şeydir başkasının cebinden başkasına kıyak çekmek. seçim sonuçları ortada. oyna devam diyoruz. burda bize ağlamayın gidip sarayda ağlayın.

  • 14 mayıs 2023 akşamı yapılacaklar

    ya arkadaş içkinize sokayım. yapılacak tek bir şey var: sandıkları, çuvalları, seçim kurullarını terk etmemek. zahmet olmazsa pazartesi akşamı içersiniz ne içecekseniz. bir gün götünüzün rahatını bozun amk. 24 saat uyumasanız ölmezsiniz. seçim mesaisi sabah 06:30 da başlıyor cumartesi gecesi erken yatın sabah da kıçınızı kaldırıp sandık başına gidin. seçim kurullarına koşun. çuvalların üstüne yatın. kazandığımız seçimi elimizden almalarına izin vermeyin. sonra içicez lan söz.

  • ettiği dualarla range rover sahibi olan abla

    fotoğrafı açınca vergilerinizi görebilirsiniz