osmanli tugrali doblo2
profili

  • tek başına tatile çıkmak

    motorla istanbul->assos (400 km), sonra assos->akyaka (500 km) olarak yapacağım.

    assos'a geçmeden bir gelibolu'ya uğrar anzak koyunu görürüm. ezine'den geçip ezine peyniri alırım mesela, en sevdiğim peynir. assos'ta 2 gün kamp atar antik kenti gezer çıkarım. oradan akyaka'ya geçerim direkt.

    2 gün de akyaka'da kamp. orada da akşamları marmaris'te 2 bira içer gezerim. sik sok canlı müzik yerine rock çalan bir yerler varsa takılırım. gündüzleri kamp alanında veya başka yerlerde denize, ormana ve bulduğum dere-tepe-yol ne varsa giderim.

    özellikle sakin, doğa içinde, güzel manzaralı yerleri bulup, motoru çekip, bir sigara yakar izlerim. düşünürüm kendimi, zihnimi serbest bırakırım. 1 tane de kitap alacağım yanıma, bir ağaç bulup altında okurum. kumanya da yaparım kendime.

    çok sıkılırsam zaten muğla'da bol bol viraj keserim. gopro da aldım yolları çekerim diye. hatta 4 yıl önce marmaris'te kafa bir abiyle tanışmıştım safari yaparken, ona da uğrarım takılırız. ennn kötü kazık gibi dursam bile biri gelir laf atar muhabbet olur. ama bunlar, bu tatilimde en uzak durmam gereken şeyler. yalnız olup kafamın içine girebilmeliyim. umarım kendimi sıfırlayacağım bir 5-6 gün olacak.

    maliyeti ucuz, zihni keşfetmelik bir tatil planladım böylece.

  • 170 cm'lik kız