adalet424
profili

  • küçükken izlenip unutulmayan korkunç sahneler

    saddam hüseyin'in yer altında gizlendiği yerden çıkarılması ve asılarak idamı (canlı izlemiştim), kaddafinin öldürülmesi. ama hiç etkilenmedim diyebilirim. benim 5 yaşındaki oğlum da pinokyo'nun filmini izlediğinde ayaklarının yandığını ve babasının yeni ayak taktığını görünce 3 gün uyku uyuyamadı. bir türlü anlamadım bunun gerçek olmadığını, masal olduğunu, pinokyonun tahtadan yapıldığını, acı çekmediğini çocuğun bilinç altına yerleşti o sahne alakasız zamanlarda pinokyonun ayaklarını soruyor umarım unutur. bizim psikolojiler harbiden sağlammış.

  • araba sileceği kaldırmak

    numarasını ve adını yazsa ne yapacaksın. belli ki park etmemen gereken bir yere park etmişsin ve uyarılmışsın. maganda mısın şehir eşkiyası mısın?

  • iki duvar delmeye 100 tl isteyen perdeci

    mk duvarı matkapla delecek altı üstü emeğin karşılığı yokmuşmuş mal mısınız salak mısınız mk eskiden esnaf bunlardan para almazdı müşterinin ayağı alışsın kültürü vardı sizin gibi enayileri yoluyorlar şimdi.

  • ülkücülerin vatana bir hayrı olmaması

    hayrı olmaması önemli değil ben de dahil bir çok insanın ülkeye bir hayrı yok ama en azından zararımız da yok bu adamların ülkeye de zararı var.