dirtyvibe2
profili

  • pintipanda

    entelektüel birikimi yetersiz bir youtuber. can sungur ile yaptığı "hesoyam" programında biraz izlemiştim. sungur ile arasındaki bilgi birikimi farkını hemen anlıyorsunuz zaten. bir tarafta kendi fikrini ortaya koyabilen biri, diğer tarafta ise herkesin söylediğinden farklı bir şey söyleyemeyen sıradan bir insan.

    en son attığı, türk oyun yapımcılarını desteklemekle ilgili olan, tweet'inden ötürü buraya yazma ihtiyacı hissettim. ona göre yerli olan bu yapımcıları eleştirmemeliymişiz, adamlar bir şeyler yapmaya çalışıyormuş, falan filan. açık olayım, bahsettiği oyunların hiçbirini oynamadım ama bir şey yerliyse sonuna kadar desteklenmeli görüşü midemi bulandırıyor. evet, insanlar bir şeyler deniyor ancak bu seferlik olmamış işte, bu kadar basit. bu "vatan, millet, sakarya!" tutumunun her yere sirayet etmesi sinir bozucu bir hal aldı.

    edit: şimdi bu oyun yapımcısının (proximity games) daha önce yaptığı "small sister" isimli oyunu gördüm. oyunun açıklamasında diyor ki "biraz 'biri bizi gözetliyor', biraz da 'gelinim olur musun?' programlarından ilham alınarak tasarlanan bir oyundur." yani kafa yapısı belli. bu adam da bunları desteklemeliyiz diyor. allah, cami, bayrak falan.

  • star tv'de yayınlanan dizinin skandal sahneleri

    eşcinsel iki insanın öpüşmesinden rahatsız olan "insanları" rahatsız etmeyecek olan sahnelerdir.

    edit: bir yazar arkadaşın isteği üzerine dizi ile ilgili şikayetinizi iletebileceğiniz linki de buraya bırakıyorum.