arachnos1
profili

  • coğrafya kader

    beyninizi sikeyim sizin. eksi sozlugun hamaset yuvasi oldugunu yazarlarinin ne kadar sikik bos kafali insanlar oldugunu bir kere daha gorebilirsiniz. bak kardes bedirhan bebek aybuke hanim demirtas icerideyken olduruldu.
    sen adama dagda degil ovada siyaset yap diyeceksin, adam sadece kurt odakli siyasi hareketi turkiyelilestirecek, baskanlik koltugundan acik acik siddetin her turlusune karsiyim diyecek hatta sirf bunun icin parti icindeki odaklar tarafindan elestirilecek. sonra adamin ovada siyaset yapmasindan korkup iceri tikacaksin. sanki demirtas icerden pkkyi yonetiyor sen de teroru bitiriyorsun boyle. bu hamasi enryleri favlayanlarin en az yarisi imamogluna mansur yavasa kurtlerin oy vermesini isteyen arkadaslar pardon iki yuzluler. bu tavrin ekmegine yag surdugu tek grup da demirtasin siyasetinden korkanlar.

    tutuklu oldugu dosyadan ilk kez 16 ay 10 gun sonra hakim karsisina cikan, aihmnin ihlal sebebiyle tahliyesine karar verdigi, turkiye mahkemelerinin aihm kararina itiraz edip sonra aihm toplanmadan tahliyesine karari verdigi, turkiye hukuk tarihinde bir ilk olacak sekilde aihm durusmasindan 2 gun sonra serbest kalacagi gun ayni olaydan dolayi bir baska sorusturmada tekrar tutuklanan kisinin ve ailesinin hakkindaki videodur.