nebileyimbirazsovbencee3
profili

  • selahattin demirtaş'ın siyaseti bırakması

    adam cezaevinde yapamadığı siyaset ve alamadığı oy için siyaseti bıraktı. kemal bey koltuğa yapıştı kaldı:)

    edit: demirtaş'ın yarın yayımlanacak yazısını bugün okuma şansı bulmuş biri olarak yaptığı şey açıkça hdp yönetimine tepkidir. eş başkanlar pervin buldan ve mithat sancar oturdukları koltuğun hakkını verememekle beraber birçok yanlış karara imza atmış ve oy kaybıyla beraber itibar zedelenmesine yol açmışlardır.

    bana kalırsa da selahattin demirtaş 6-7 ekim olayları'nda kendisine ve ülkeye verebileceği en büyük zararı vermiştir. verdiği ''türkiyelileşme'' sözü kürtler için de daha hayırlıydı. ama pkk vesayeti ne yazık ki demirtaş'ın da yakasını bırakmıyor. kürt sorunu bu dönemde hiç düşünmediğimiz şekilde yeniden gündem olacağa benziyor. kimsenin kılına bile zarar gelmeden yeni adımlar atılmasını diliyorum.

  • 9 ekim 2021 devlet bahçeli zırvaları

    sinirden açıklamaları bile yazamadım başlığa. tahammül edilebilecek gibi değil çünkü.

    beyefendi çıkmış bugün yurt bahanesiyle eylem yapan öğrencilere terör örgütü bağlantılı diyor. link

    öncelikle istanbul'da okuyan bir öğrenci olarak söyleyeyim; barınma sorunu kesinlikle var. kalacak yer bulamadığı için henüz bulundukları şehirden istanbul'a gelememiş ve derslerine giremeyen yüzlerce öğrenci var. bunu fırsat bilip hayvanların bile barınmakta zorlanacağı kulübe gibi evlere uçuk kaçık fiyatlar veren emlakçılar var. 3 kişilik odaları bu pandemi döneminde 4-5 kişilik kapasiteye çıkaran kyk yurtları var.

    gençliğimizi sikip atıyorsunuz. kalacak yeri olan ve nispeten ailesi daha iyi durumda olan biz gençler ise arkadaşlarımızın, yaşıtlarımızın çektiklerini görüp kahroluyoruz.

    sen ise çıkmış utanmadan hala terör eylemi diyorsun. be bunak, sen değil misin yıllardır zaten gençliğimizi mahvedip ülkenin ırzına geçen?

    bütün bir hafta öğrencilerin barınma problemleriyle uğraşmış, kimini evine almış kimine zar zor yer bulmuş biri olarak yazıyorum bunları. hesabını vereceksiniz. dalga geçtiğiniz z kuşağı burnunuzdan getirecek.

  • havuçlu tarçınlı kek

    çok iyi yaptığımı düşündüğüm bir ıssız adam keki.

    ne zaman oturup yemeye başlasam (bkz: ada ben ayrılmak istiyorum) diyen alper beliriyor karşımda. allah belanı versin alper. boğazımda kaldı kek.

    not: azıcık ceviz eklemeden olmaz. harika bir kıvam için de yarım çay bardağı su.